Savcı Özü bekleyen son!

Savcı Özü bekleyen son!
İnternete yeni bir ses kaydı daha düştü. Bayan Eruygur'a ait olduğu iddia edilen video gündemi karıştıracak gibi. Abone olDaha önce eşinin sağlık durumuyla ilgili GATA'dan bir komutanla yaptığı sohbetin ses kaydı internet video paylaşım sitelerine düşen Org. Şener Eruygur'un eşi Mukaddes Eruygur'un yeni bir ses kaydı daha çıktı.

Bayan Eruygur, ADD mitinglerin perde arkasını, ADD-Genelkurmay irtibatını sağlayan muvazzafı ve Savcı Zekeriya Öz'ü anlatıyor...

Sonsayfa.com adlı sitenin özel haberine g ersağ üyelik başvurusu öre videoda Cumhuriyet Mitingleri, eşinin Sıhhıye Orduevi'nden alınışı, Yaşar Büyükanıt'ın cumhuriyet mitingleriyle ilgili verdiği emir, Org. İlker Başbuğ'un içine düştüğü durum gibi birbirinden çarpıcı açıklamalar var. Bayan Eruygur'un sesinin ortam dinlemesi şeklinde kaydedilerek konduğu tahmin ediliyor.

ERGENEKON MİTİNGLERİNİN PERDE ARKASI

Bayan Eruygur, ilk defa bir muvazzaf komutanın ismini vererek ADD ile Genelkurmay arasındaki ilişkiyi kuran kişi olarak belirtiyor. Eruygur, Org. Büyükanıt'ın TSK mensuplarına "sivillerinizi giyip mitinge katılın" emri verdiğini iddia ediyor. Ancak Büyükanıt daha sonra bu desteğini çekmiş.

SAVCI ÖZ'ÜN SONU ŞEMDİNLİ SAVCISI GİBİ OLACAK

Mukaddes Eruygur ayrıca Org. İlker Başbuğ'a da son açıklamaları nedeniyle yükleniyor ve Org. Başbuğ'u yalan söylemekle itham ediyor. Kayıtta en ilgi çekici bölümlerden biri de Ergenekon Savcısı Zekeriya Öz'le ilgili. Bayan Eruygur, Savcı Öz'ün Şener Paşa'yı sorguda mahvettiğini söylüyor ancak sonunun Şemdinli Savcısı gibi olacağını iddia ediyor.



Genelkurmay'ın Ergenekon davası karşısındaki sessizliğini de uzun uzun eleştiren Bayan Eruygur, kendisini kimsenin ziyarete gelmediğini, Org. Hüseyin Kıvrıkoğlu'nun geldiğini ve Yaşar Büyükanıt'ı eleştirdiğini belirtiyor.

Mukaddes Eruygur ayrıca Ergenekon Davası'yla ilgili önemli bir bilgiyi de açıklıyor ve Savcı Zekeriya Öz'ün, Org. Eruygur'un adreslerinin aranması sırasında çekilen kasetleri istettiğini belirtiyor.

İŞTE MUKADDES ERUYGUR'UN SÖZLERİNİN TAM METNİ

Kategori : GÜNCEL