Yılın annesi en büyük sınavı geçti

  • Ana Sayfa
  • Yılın annesi en büyük sınavı geçti
Yılın annesi en büyük sınavı geçti
O, Ardahan'da eşi ve kızı ile mutlu bir hayat sürüyordu. Ta ki bir gün kız ateşlenene kadar... Haberi aldığında kahroldu. Abone ol

Türk Anneler Derneği, Türkiye genelindeki tüm lösemili çocukların annelerini ''yılın annesi'' seçti. Bunlar içinden bir Hülya Aktaş da yılın annesi oldu... Aktaş bir anne olarak en büyük sınavdan geçti. Küçük kızı lösemi oldu, o yılmadı onun iyileşmesi iç hair transplant in turkey in herşeyi yaptı.

Yılın annesi seçilen Aktaş eşi ve çocuğuyla Ardahan'da huzurlu bir yaşam sürdürdüklerini ancak düşmeyen yüksek ateş şikayetiyle hastaneye başvurduklarında çocuklarının lösemi olduğunu öğrendiklerini anlattı.

Kızının hastanede kalmak, maske takmak istemediğini, kendi üzüntüsü nedeniyle kızına yeterince destek olamadığını ifade eden Aktaş, ''Kahroluyordum, hastalığı kızıma yakıştıramıyordum'' dedi.

TEDAVİYİ LÖSEV YAPTIRIYOR

Ankara'da hastalığın tedavi edilebilir olduğunu öğrendiklerini ve bundan büyük mutluluk duyduklarını ifade eden Aktaş, ''Ancak tedavinin uzun süreceğini öğrendik. Bunu karşılayacak maddi durumumuz yoktu. LÖSEV tüm tedavi masraflarını karşıladı. Kızım tedaviye istekli katıldı. Bize ayrıca giysi ve gıda yardımında bulunuldu, ihtiyaç duyduğumuzda psikolojik destek verildi'' diye konuştu.

Tedavi sonunda kızının hastalığı yenerek, sağlığına kavuştuğunu belirten Aktaş, LÖSEV'e yardımlarından ötürü teşekkür etti ve bu yardımların sürmesi için herkesi LÖSEV'e bağışta bulunmaya çağırdı.

Aktaş, Türk Anneler Derneğince kendisine verilen para ödülünü de LÖSEV'e bağışladı.



Kategori : GÜNCEL