Perinçekin koruduğu ABD casusu!

  • Ana Sayfa
  • Perinçekin koruduğu ABD casusu!
Perinçekin koruduğu ABD casusu!
Amerika düşmanlığıyla tanınan perinçek ABD ve İngiltere için çalışan iki casusu himaye etmiş. İddiaların sahibi ise kontrterör eski başkanı Eymür;Abone ol

Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) Kontrterör eski Başkanı Mehmet Eymür'ün de Ergenekon savcılarına bilgi verdiği ortaya çıkt ersağ üye ol ı. Eymür ifadesinde; İP Genel Başkanı Doğu Perinçek'in İngiliz ve Amerikalılara çalışan 2 casusu koruduğunu öne sürdü. Eymür, MİT'in Öcalan'a yönelik suikast planı için aldığı patlayıcının birkaç gün sonra Cumhuriyet Gazetesi'ne haber konusu olmasını anlamlı buluyor.

EYMÜR DE İFADE VERDİ

Ergenekon soruşturmasının 2. iddianamesine ait delil klasörlerinde Mehmet Eymür'ün de Ergenekon savcılarına bilgi vermesi yer alıyor. Eymür'ün 17 Haziran 2008 tarihinde verdiği ifade, terör örgütü PKK ile Ergenekon bağlantılarının ele alındığı bölümde yer alıyor. MİT'te 33 yıl görev yaptığını belirten Eymür, ifadesine "Görev yaptığım süre içerisinde vakıf olduğum ve Ergenekon soruşturmasına faydalı olabileceğini düşündüğüm konularla alakalı bilgi vermek istiyorum." şeklinde başlıyor.

PERİNÇEK'İ YABANCI GÜÇLER YÖNLENDİRİYOR



Kategori : GÜNCEL