Ne yaptın sen Selçuk

Ne yaptın sen Selçuk
Selçuk özeleştiri yerine taraftara laf yetiştirme derdinde. Ankaragücü maçı anlaşılan hiç ders olmamış.Abone ol

İNTERNETHABER- Taraftara laf yetiştirmedeki hünerini sahada da görsek. Bizleri utandırsan da boynumuzu büküp sussak. Reva mı görüyorsun seni izlerken azap çeken seyircilere.

Kabul etmesen de protestolar futbolun cilvesidir. Dün vezirsen bugün rezil olabilirsi Promosyon Çakmak n; ama bu yarın yeniden vezir olmayacağın anlamına gelmez.

Kimlere tepki gösterilmedi ki bu stadda.. Alex bile yeri geldi ıslıklandı ama o senin gibi yapmadı Selçuk. Kendine de özeleştiri yaptı, olgun davrandı olması gerekeni yaptı.

Oysa sen alkışla karşılık verdin. Susup vicdanınla muhasebe yapsaydın ya da özür dileseydin, taraftar seni bağrına basar, hatalarını görmezden gelebilirdi.

Bak önünde Milan Baros örneği var. Daha 3 gün önce cereyan etti olay. Ankaraspor maçında oyundan alınırken el kol hareketleri yapıyordu. Dün konuştu meğer kendi performansına kızmış. İşte profesyonellik budur Selçuk..

Sizler bedavaya top oynamıyorsunuz. Karşılığını fazlasıyla bu kulüp ödüyor. Unutma ki Saraçoğlu'na gelenlerin ödedikleri bedel diğer taraftarlardan çok daha fazla.

Senden kimse ne gol atmanı ne de asist yapmanı bekliyor. Uzaktan şut, ya da öldürücü ortalar, dikine paslar, veya çalım atmanı, adam eksiltmeni isteyen de yok.

Yapabileceklerin ölçüsünde futbol bekliyorlar. Neler mi onlar? Pres yapmak, top çalmak, rakibi bozmak, pas hatası yapmamak. Bir de yapabiliyorsan dikine pas atmanı...



Kategori : SPOR