Herkese ödül dağıtan tören

Herkese ödül dağıtan tören
Bir dergi ödül töreni düzenledi, ödül almayan kalmadı. İşte ödül cenneti Türkiye'den bir ödül gecesi töreni;Abone ol

Siyaset Dergisinin ''Yılın En İyileri'' ödülleri törenle sahiplerini buldu. Çok sayıda davetlinin katıldığı ve hemen hemen her katılana ödül verilen o geceden bazı notlar;

Sheraton Oteli'ndeki ödül törenine, TBMM Başkanı Köksal Toptan, KKTC Kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş, Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu, Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdulkadir Aksu, Anadolu Ajansı Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Tek, çok sayıda milletvekili ile iş, siyaset, spor ve sanat dünyasının tanınmış isimleri katıldı.

Törende konuşan Siyaset Dergisi Yönetim Kurulu Başkanı Gül Kılıçaslan, 1994 yılında yayın hayatına başlayan derginin bu yıl 15. yaşına ulaştığını belirterek, yayınlarıyla Türkiye'nin sorunlarına ve bu sorunlara ilişkin çözüm yollarına objektif bir şekilde ışık tutmayı ve kamuoyunu doğru bilgilendirmeyi amaçladıklarını söyledi.

''Dünyanın 1929 yılındaki Büyük Buhran'dan sonra en büyük ekonomik krizle karşı karşıya bulunduğunu'' ifade eden Kılıçaslan, krizin ülke ekonomilerinde büyük çöküntüler oluşturduğuna, bunun yanı sıra dünyanın çeşitli bölgele cricket çakmak rinde gelişen olaylar ve sıcak çatışmalarla dünya ve bölge dengelerinin giderek hassaslaştığına dikkati çekti.

Kılıçaslan, böyle bir ortamda Türkiye'nin izlediği çok yönlü dış politika ve komşularıyla diplomatik temaslarının da ivme kazandığını kaydetti.

Küresel ekonomik krizin ağır etkilerinin Türkiye üzerinde de etkili olduğunu vurgulayan Kılıçaslan, Türkiye'de sağlıklı ve sürdürülebilir bir ekonomik kalkınmanın önünü tıkayacak ortamların gelişmesinin önlenmesi gerektiğini ifade etti.

Sunuculuğunu Ziya Kürküt ile Seray Sever'in üstlendiği gecede, TBMM Başkanı Köksal Toptan'a ''Yılın Demokrasi Büyük Onur Ödülü'', Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu ile Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım'a ''Yılın Bakanları'' ödülleri, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdulkadir Aksu'ya ''Yılın Devlet Adamı'' ödülü verildi.

TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu Başkanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Güldal Akşit, AK Parti Adana Milletvekili Ali Küçükaydın ve CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, MHP Genel Sekreteri Cihan Paçacı ''Yılın Milletvekilleri'' ödüllerine değer bulunurken, Bursa Valisi Şahabettin Harbut ''Yılın Bürokrasi Onur Ödülü''ne layık görüldü.

Samsun Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Diyarbakır Vali Yardımcısı Ahmet Aydın, İstanbul Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay, Bursa Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin, Amerikan Kültür Derneği Dil Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Göksu, İstanbul Kültür Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Emre Alkin, Altınbaş Holding adına İmam Altınbaş, Çelikler AŞ adına Tahir Çelik, Kalyon Grup adına Orhan Kemal Kalyoncu, Durmazlar Makine adına Fatma Durmaz Yılbirlik, Çankaya Hastanesi adına Dr. Asım Kayaalp, Fatoş Abla Koleji adına Fatma Özyurt, Galatasaray'ın eski başkanlarından Faruk Süren'e de kendi branşlarında ödül verildi.

YILIN HABER AJANSI ÖDÜLÜ ANADOLU AJANSI'NIN''

Anadolu Ajansı da ''Yılın Haber Ajansı'' ödülünün sahibi oldu.

Ödülü, Anadolu Ajansı Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Tek, Siyaset Dergisi Yönetim Kurulu Başkanı Gül Kılıçaslan'dan aldı.

Gecede, ''Yılın Anahaber Ödülü''nü Kanal D alırken, ''Yılın Dış Haber Özel Ödülü'' TGRT'ye, ''Yılın Çok Yönlü Yayınlar Ödülü'' Show TV'ye, ''Yılın Haber Kanalı Ödülü'' Kanal 24'e, ''Yılın Ekonomi Haber Kanalı Ödülü'' CNBC-E'ye, ''Yılın TV Eğitim Programı Ödülü'' Samanyolu TV'ye verildi.

TV yapımcısı Osmantan Erkır ''Yılın TV Program Yapımcısı Ödülü'', Sedat Sayan'ın sunduğu Sabahların Sultanı Programı ''Yılın Sabah Programı'', Müge Anlı'nın hazırladığı Tatlı Sert programı ''Yılın Sosyal İçerikli Programı'', Saba Tümer'in sunduğu Saba Tümer'le Bu Gece Programı ''Yılın Aktüalite Programı'', Beyazıt Öztürk'ün hazırladığı Beyaz Show da ''Yılın Talk Show Programı'' ve gazeteci Şansal Büyüka'nın sunduğu Maraton programı da ''Yılın Spor Programı'' ödüllerini aldı.

GECEDE YILDIZLAR GEÇİDİ

Pek çok ünlü sanatçının da katıldığı törende, modacı Emel Acar'a ''Yılın Moda Tasarımcısı'', sanatçı Ferdi Tayfur ve Ahmet Özhan'a ''Yaşam Boyu Sanat Onur Ödülü'', şarkıcı Demet Akalın'a ''Yılın Türk Pop Müzik Kadın Sanatçısı'', ses sanatçısı Ferhat Göçer'e ''Yılın Pop Müzik Erkek Sanatçısı'' manken Vahe Kılıçarslan'a ''Yılın Dizayn Programı'', sanatçı Ali Şan'a ''Yılın Fantezi Müzik Sanatçısı'', şarkıcı manken Asuman Krause'ye ''Yılın Çıkış Yapan Sanatçısı'', oyuncu Burak Sağyaşar'a ''Yılın Umut Vaat Eden Oyuncusu'', Tayfun Topal ve Gamze Karaman'ın sunduğu ''Süper Star Life'' programına ''Yılın TV Magazin Programı'' ödülleri verildi.

Törende, ''Yılın TV Dizisi'' ödülünü Meltem Cumbul, Özcan Deniz, Uğur Polat ile Ece Sükan'ın rol aldığı ''Aşk Yakar'' dizisi aldı.



Kategori : GÜNCEL