Cinnet geçirip eşini öldürdü

  • Ana Sayfa
  • Cinnet geçirip eşini öldürdü
Cinnet geçirip eşini öldürdü
Kilis'te cinnet geçiren bir kişi 13 yıllık eşini bıçaklayarak öldürdü. Meryem Toma'nın cesedi otopsi yapılmak üzere Kilis Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Abone ol

M.T. Cumhuriyet Mahallesi'ndeki evlerinde eşi Meryem T. ile tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine M.T, eşi Meryem T'yi (44) bıçakladı.

Meryem T. olay yerinde hayatını kaybetti. Eşini bıçakl Promosyon Kalem adıktan sonra iki katlı evinin damına çıkarak intihar girişiminde bulunan M.T, kendisini yatıştırmak isteyen komşularından yanına yaklaşmamalarını istedi.

Sağlık görevlilerinin iknası ettiği M.T. daha sonra gözaltına alınarak Kilis Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. Meryem T'nin cesedi ise otopsi için Kilis Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Çiftin 13 yıllık evli olduğu ve şiddetli geçimsizlik yaşadığı öğrenildi. Meryem T'nin birkaç gün önce evi terk ettiği, ancak akrabaları tarafından yeniden eve dönmesi için ikna edildiği bildirildi.

Toma çiftçinin 13 yıllık evli olduğu, Meryem Toma'nın şeker hastası olması nedeniyle ayağının birinin bileklerinden kesildiği ve gözlerinin şeker hastalığına bağlı olarak görmediği bildirildi. Mehmet Toma'nın eşi Meryem Toma'nın ikinci eşi olduğu öğrenildi. Mehmet Toma'nın kalıpçı ustası olmasına karşın, uzun süreden beri mesleğini yapmayarak, kasaplık yaptığı evinde kestiği koyunların etini satarak geçimini temin ettiği bildirildi.

Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma sürdürülürken, Meryem Toma'nın cesedi otopsi yapılmak üzere Kilis Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.



Kategori : GÜNCEL