İşte Bostancı canisinin kimliği

  • Ana Sayfa
  • İşte Bostancı canisinin kimliği
İşte Bostancı canisinin kimliği
Bostancı canisi hem gazeteci hem de yazar çıktı! İnanılmaz ama yıllarca kimliğini başarıyla saklamış.Abone olBostancı'da öldürülen teröristin kimliği de belli oldu. 1970 doğumlu olan terörist Orhan Yılmazkaya Balıkesir doğumlu ve siyasal mezunu! Yılmazkaya ayrıca Sabah gaz ekrem etesinde de muhabir olarak çalışmış. İşte Yılmazkaya'nın yaşamındaki önemli detaylar;

Bostancı’da bir terör örgütüne ait hücre evine düzenlenen operasyonda öldürülen Orhan Yılmazkaya’nın, Çanakkale’nin Bayramiç İlçesi’nden olduğu öğrenildi.

Anne Aysel ve baba Hikmet Yılmazkaya’nın uzun yıllar Almanya’da işçi olarak çalıştıktan sonra ülkeye kesin dönüş yapıp, yaklaşık 10 yıl önce İstanbul Beşiktaş’a yerleştiği, Orhan Yılmazkaya’nın ise İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi mezunu olduğu ortaya çıktı. Anneannesi ve dayısı halen Bayramiç’te yaşayan, Almanya doğumlu Yılmazkaya’nın son iki yıldır yakınlarıyla hiçbir şekilde irtibata geçmediği belirtildi. Yılmazkaya'nın diğerd akrabalarının ise İstanbul Beşiktaş'ta yaşadığı öğrenildi.

HABERİN AYRINTILARI HABERİN
DEVAMINDA

[PAGE]

Kategori : GÜNCEL