Başbakan medyayı fırçaladı

Başbakan medyayı fırçaladı
Sabah saatlerinde yaşanan çatışmanın ardından Erdoğan basına çattı. Gazeteciler "Size yanlış bilgi veriyorlar" dedi ama o inanmadı. Abone olSabah saatlerinde yaşanan çatışmanın ardından başbakan yaralı polisleri ziyaret etti. Çatışmada esnasında polisin önlemlerine ilişkin eleştiriler seslendirilirken başbakan hair transplant cost in turkey medyayı suçladı. Olay anında orada bulunan bir gazetecinin "size yanlış bilgi aksettiriyorlar" demesi üzerine Erdoğan "ben emniyet müdürüme güveniyorum" dedi.

YETERLİ GÜVENLİK ÖNLEMİ ALINMIŞ MIYDI? Çatışma sırasında orada bulunan gazeteciler Bostancı'daki çatışma alanında yeterli güvenlik önlemi alınmadığını, saatlerce süren çatışma sırasında yolun araç trafiğine kapatılmadığını söylemişlerdi. Çatışmada kulağından vurulan ve yanındaki genç hayatını kaybeden NTV muhabiri ''Bizim vurulduğumuz alanda insan olmamalıydı'' dedi.

O ZAMAN GÜVENLİK ÇEMBERİ ÇOK KISAYDI

Ayrıca Bakan Atalay, vurulan vatandaşın güvenlik çemberinin dışında olmasına rağmen öldüğünü söyledi. Bu da güvenlik çemberinin olması gerekenden çok daha yakına kurulduğunun bir göstergesi oldu.

Sözlerine "16 yaşında bir yavrumuz ve bir Emniyet Amirimiz şehit oldu. Şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum' diye başlayan Erdoğan şunları söyledi:



Kategori : GÜNCEL