Manken Özayın ilk albüm heyecanı

  • Ana Sayfa
  • Manken Özayın ilk albüm heyecanı
Manken Özayın ilk albüm heyecanı
Tuğba Özay, 'Armoni' adlı albümüyle iddialı olduğunu belirterek, herkesin kendinden bir şeyler bulacağını söyledi.Abone ol

Manken Tuğba Özay, Mayıs ayında piyasaya çıkacak olan ‘Armoni’ adlı albümüyle iddialı olduğunu belirterek, herkesin kendinden bir şeyler bulacağını söyledi.

Forum Aydın'ın açılışındaki bir defilenin ardından gazetecilerin sorularını ya metal kalem nıtlayan manken Tuğba Özay, Mayıs ayının kendisine tanrının bir işareti olduğunu belirterek, “1 Mayıs'ta, rol aldığım ‘Saddam'ın Askerleri’ adlı film vizyona girecek. 12 Mayıs'ta evliliğe ilk adımı atacağım. 20 Mayıs'ta ise ‘Armoni’ adlı ilk albümüm piyasaya çıkacak” dedi.

Özay, albümü için hiç kimseden parça almadığına dikkati çekerek, “Çünkü üretken bir kişiyim. Yaşadıklarım, hissettiklerim, düşündüklerim ve hayata karşı gözlemlerim ben de inanılmaz bir birikim yarattı. Bu birikimi mi de albümüm için kullandım. Albümdeki parçalardan 14'ü bana 2'si de babama ait. Tam bir aile albümü” diye konuştu.
Piyasa çıkacak albümünün son yılların en iyisi olacağını ileri süren Özay, herkesin kendinden bir şey bulacağını söyledi. Albümüne güvendiğini de ifade eden Özay, şunları söyledi:

“Gerçekten dolu bir albüm. Çünkü şarkıların hiçbirinde anlamsız bir söz yok. Yatır beni, öp beni, kaşı beni, boya beni, öp beni gibi basit cümleler yok. Şarkıcı olarak, bu kulvara geçmiyorum. Sanatçı kimliğimle insanların gönlündeki yerimi muhafa etmek, hatta daha da ileri götürmek istiyorum.”



Kategori : MAGAZİN