Erdoğan PKKnın adını koydu!

Erdoğan PKKnın adını koydu!
Uluslararası Savunma Sanayi Fuarı'nda konuşma yapan Erdoğan PKK'dan bahsederken örgütün adını anmadı. Bir benzetme yaptı. Abone ol

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Uluslararası Savunma Sanayi Fuarı'na (IDEF'09) katılan ülkelerin savunma bakanlarına ve askeri yetkililerine hitap ederek terör örgütü PKK'yı anlattı. PKK'nın başta Avrupa olmak üzere bazı ülkelerce desteklendiğine dikkat çeken Erdoğan, örgü turkey hair transplant cost tten bahsederken "Habis ur" benzetmesini yaptı.

Bu yıl 9'uncusu düzenlenen IDEF'in açılışını Başbakan Erdoğan, Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül, Genelkurmay Başkanı Orgeneral İlker Başbuğ ile bazı konuk bakanlar birlikte yaptı. Değişik ülkelerden gelen savunma bakanları ve askeri konuklara hitap eden Başbakan Erdoğan, 1993'den bu yana başarılı, örnek bir organizasyon olarak devam eden IDEF'in Türk ve dünya savunma sanayisinin buluşma mekanı haline geldiğini söyledi.

TÜRKİYE'NİN İSTİKRARI BÖLGENİN İSTİKRARI

Soğuk savaş sonrasında ve 11 Eylül 2001'deki terör eylemlerinden sonra Ortadoğu ve bölgemizde büyük değişimler yaşandığını, ardından yaşanan gelişmeler neticesinde tehdit kavramının değiştiğini dolayısıyla savunma algılamasının da önemli ölçüde değiştiğini anlatan Erdoğan, bu şartlarda Türkiye'nin içinde bulunduğu coğrafyada istikrar unsuru olarak dikkat çektiğini, uluslararası toplumun huzur ve refahına katkılar sağladığını dile getirdi. Türkiye'nin hem bölgesinde hem de küresel ölçekte barışa vurgu yapmış bir ülke olduğunu söyleyen Erdoğan, "İçinde bulunduğumuz zor coğrafyanın barış ve istikrara kavuşması, küresel barış ve istikrara da katkı sağlayacaktır." dedi.

[PAGE]

Kategori : POLİTİKA