Dönme, son saatleri anlat

Dönme, son saatleri anlat
DSP'de sular kaynıyor. Ahmet Tan, Zeki Sezer'in geri döneceğini ileri sürüp, eleştirdi...Abone ol



İNTERNETHABER

ANKARA- DSP'de sular durulmuyor. İstifa eden ve partinin olağanüstü kongreye gitmesi için karar çıkartan Genel Başkan Zeki Sezer'in yeniden aday olacağı tahmininde bulunan İstanbul Milletvekili Ahmet Tan, ağır eleştirilerde bulundu.

TBMM'de basın açıklaması yapan Tan, Ecevi quanto costa il trapianto di capelli t'in siyasal itibarını, partininparasal kaynatlarını 5 yılda eriip istifa eden, Sezer'in 'gözyaşları kurumadan geri döneceği belli oldu" dedi. "Belli ki,arkada bıraktığı yardımcılarının zoruyla dönmek istiyor. Belli ki, Sezer genel başkanlığı 'hevesimi alamadım bir daha oyunu' sanıyor. Geri dönmesinin bir nedeni de Çin'de yaptırılan çakmaklar olabilir" diyen Tan şunları söyledi:

ÇAKMAK SUÇLAMASI
"Çünkü çakmakların üzerinde Sezer Fotoğrafları ve imzası var. bir başkası genel başkan olursa çakmalar işe yaramayacak. Depolardaki çakmakların parti bayrakları ile hediyelik kalemlerin toplam değerinin 10 trilyon lirayı bulduğu parti kayıtlarında yer alıyor. Partilerin parası kamuya aittir. Bu paralaR partilere fikirlerini, hedef ve projelerini halka aktarsınlar diye veriliyor. Paraların fotoğraflı çakmaklara yatırılması fikirsizlikten beslenen trilyonluk kamusal bir hovardalıktır. Bu ve benzeri hesapları vermeden giden Sezer'in partiye yapacağı son bir kötülük koltuğuna geri dönmesidir."

SON ANLARI AÇIKLA
Ahmet Tan, Zeki Sezer'in, Ecevit'in komaya girmeden önceki son 24 saatte Oran'da yaşananları açıklamanın zamanı geldiğini de belirterek, "Siyasi adalet yok belki ama ilahi adalet var" dedi.



Kategori : POLİTİKA