Okmeydanında molotoflu saldırı

  • Ana Sayfa
  • Okmeydanında molotoflu saldırı
Okmeydanında molotoflu saldırı
İstanbul'da bölücü terör örgütü sempatizanı 20 kişilik grup, iki market ve otobüs durağına molotof attı. Olayda maddi hasar meydana geldi.Abone ol

Okmeydanı'nda bölücü terör örgütü sempatizanı 20 kişilik grup, iki market ve otobüs durağına molotof kokteyli ve taş atarak saldırdı. Olayda, market ve duraklarda küçük çap fosforlu kalem lı hasar meydana geldi.

Darülaceze Caddesi üzerinde toplanan yüzleri maskeli bölücü terör örgütü sempatizanı 20 kişilik grup, dün saat 16.00 sıralarında Abdullah Öcalan lehine sloganlar atarak önce Nişanca otobüs durağını taşladı. Göstericilerin attığı taşlardan biri Mustafa Sandal'ın reklam panosuna isabet etti. Atılan taşın Mustafa Sandal'ın kafasının üstünde kalması ilginç bir görüntünün oluşmasına neden oldu. Duraktaki reklam panolarını da zarar veren grup daha sonra Mahmut Şevket Paşa Mahallesi Piyalepaşa Caddesi üzerindeki bulunan BİM market ile Mithatpaşa Caddesindeki DİASA marketine molotof atarak kaçtılar. İki markette çıkan küçük çaplı yangın çevredeki vatandaşlar ve itfaiyenin yardımıyla kısa sürede söndürüldü. Çevrede bulunan güvenlik kameralarını incelemeye alan polis, kaçan saldırganları yakalamak için çevrede zırhlı polis araçları arama çalışması yaptı. Maskeli olan gruptan yakalanan olmadı. Bölgede gerginlik devam ediyor.



Kategori : GÜNCEL