Teröristler iki kişiyi rehin aldı

  • Ana Sayfa
  • Teröristler iki kişiyi rehin aldı
Teröristler iki kişiyi rehin aldı
Hatay'ın İskenderun ilçesi Sarıseki beldesinde teröristler bir kişiyi rehin alırken, iki kişiyi erzak temini için ilçe merkezine gönderdi.Abone ol

Hatay'ın İskenderun ilçesi Sarıseki beldesinde teröristler bir kişiyi rehin alırken, iki kişiyi erzak temini için ilçe merkezine gönderdi.

Edinilen bilgilere göre, sabah saatlerinde Kaledibi yaylası kulaksız mevki cinsel kahve inde bahçe işleri ile uğraşan Osman Dikici, kardeşi Ömer Dikici ve oğlu Burak Dikici teröristlerin saldırısına uğradı. Osman Dikici'yi rehin alan teröristler, Ömer ve Burak Dikici'yi erzak almak için ilçeye gönderdi.

Olayın duyulmasıyla yaylaya jandarma ve özel hareket ekipleri gönderildi. Bölgede geniş güvenlik önlemleri alınırken Dikici ailesinin yakınlarının endişeli bekleyişi sürüyor.

Sarıseki Beldesi Çağlayan Mahallesi Muhtarı Esabil Müdük, "Sabah Osman ve Ömer Dikici bahçede çalışırken teröristler tarafından kaçırılmış. Osman Dikici'yi rehin alan teröristlerin, buna karşılık Ömer ve oğlu Burak Dikici'yi erzak temini için Kırıkhan'a yakın bir yere gönderdiklerini öğrendik. Jandarma ve emniyet güçleri olay yerinde incelemelerini sürdürüyor." dedi.

Sarıseki beldesinde yaşayan Bekir Çelik ise son 15 gün içerisinde teröristlerin ikinci kez köy halkını kaçırdığını ve erzak temininde kullandığını belirterek, "Belde halkı olarak endişeliyiz. Bu sabah biz de yaylaya gitmiştik. Bu olayı duyunca işlerimizi bırakarak geri dönmek zorunda kaldık." şeklinde konuştu.




Kategori : GÜNCEL