Düğün günü olacak şey değil

  • Ana Sayfa
  • Düğün günü olacak şey değil
Düğün günü olacak şey değil
Dayısının oğlu Mahmut K. ile evlenecekti. Ancak kuaförde aniden ortadan kayboldu. Sorun sadece kaybolan gelin değildi..Abone olMersin'de, gelin düğün günü kuafördeyken ortadan kaybolunca ailesi kızlarını kaçırdığından şüphelendikleri kişinin evini ateşe verdi. Olaylar büyüyünce mahalleye çevik kuvvet polisleri sevk edildi hair transplant cost in turkey .

1.5 KİLO ALTIN

Edinilen bilgiye göre, Şevket Sümer Mahallesi'nde dayısının oğlu Mahmut K. ile evlenecek olan Fatma K. (21), düğün hazırlığı için gittiği kuaförde aniden ortadan kayboldu. Gelinin yaklaşık 1.5 kilo altın ile birlikte ortadan kaybolduğunu anlayan ailesi ve damadın yakınları, gelini kaçırdıklarından şüphelendikleri Şevket Sümer Mahallesi 5997 Sokak'ta bulunan Mehmet Nezir A.'nın (23) babasına ait tek atlı evi basarak ateşe verdi.

Damat ve gelinin yakınları ateşe verdikleri evi söndürmek için olay yerine çağrılan itfaiye aracının da önünü keserek yangına müdahale etmesini engellemeye çalıştı. Bunun üzerine olay yerine çevik kuvvet ekipleri sevk edildi. Polisin tedbir almasının ardından, itfaiye ekipleri yangını söndürdü. Yangın nedeniyle evde büyük çapta maddi hasar meydana gelirken, taraflar polis merkezine götürüldü. Gerginlik sebebiyle polis sokakta geniş güvenlik tedbiri alırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.



Kategori : GÜNCEL