Sivasın penaltısı verilmedi mi?

  • Ana Sayfa
  • Sivasın penaltısı verilmedi mi?
Sivasın penaltısı verilmedi mi?
Sivasspor Trabzon'u eze eze yendi. Böylesi bir skoru kimse beklemiyordu. Peki maçın hakemi nasıldı?Abone ol

Maçın hakemi Cüneyt Çakır göze batmadı. Genelde başarılı bulundu. Bazı pozisyonlarda verdiği kararla tartışma konusu oldu.

Yattara'ya kırmızı kart göstermemesi ve Egemen'in ceza sahası içinde topa elle dokunması sonrası penaltı vermeyen hakem Çakır eleştirildi. İşte eski h Clıpper Çakmak akemlerin Çakır hakkındaki görüşleri:

Metin Tokat: Mehmet Yıldız’ın ortaladığı top ceza alanı içinde kolları yukarıda arkası dönük Song’un sırtından döndü. Devam kararı doğruydu. İkinci yarıda Tum’un ceza alanında rakibinden aşırtmak istediği top Egemen’in açık olan eline çarptı. Mesafe yakındı, ancak el normal pozisyonunda değildi. Penaltı verilebilirdi.
Trabzonspor’un Egemen ile bulduğu golün yardımcı hakem Bahattin Duran tarafından iptali doğruydu. Uzatma dakikalarında Yattara’nın, İbrahim Dağaşan’a karşıdan yaptığı rakibinin sağlığını tehlikeye sokan hareketine kırmızı kart göstermeliydi.

Ahmet Çakar: Merkez Hakem Komitesi Cüneyt Çakır'a teşekkür etmeli. Çok ama çok önemli bir maçı çok soğukkanlı, çok başarılı ve çok objektif yönetti. Hata yapmadı mı? Tabiki yaptı. Hatta bizce Egemen'in elle oynamasında Sivas'ın bir de penaltısını vermedi. Ama bütün bunlara rağmen çaldığı her düdükte sahada başarılı bir hakem izlemini verdi. Kendisini kutluyoruz.

Erman Toroğlu: Cüneyt Çakır fazla karta girmeden maçı yönetti. Zaten Trabzonlu oyuncuların ikili mücadelelerdeki onarmal yumuşaklığı da Çakır'ın sarı kart göstermesini engelledi.



Kategori : SPOR