Fenerbahçe kongreye hangi adaylarla gidecek?

  • Ana Sayfa
  • Fenerbahçe kongreye hangi adaylarla gidecek?
Fenerbahçe kongreye hangi adaylarla gidecek?
Sarı-lacivertli kulübün mayıs ayında yapılacak olağan seçimli genel kurulu için başkan adayları hala belli olmadı...Abone ol

Fenerbahçe 2000 Derneği Başkanı Şevket Yılmaz, sarı-lacivertli kulübün mayıs ayında yapılacak olağan seçimli genel kurulu için henüz başkan adaylarının belli olmadığını, adaylar ortaya ç turkey hair transplant package ıkınca karar vereceklerini söyledi.

Dernek başkanlığına yeniden seçilen Şevket Yılmaz, derneğin Kalamış'taki lokalinde yaptığı basın toplantısında, seçimle ilgili adayların hala belli olmadığını ifade ederek, ''Belli olmayan bir yerde bir karar vermek mümkün değil. Adaylar belli olunca yönetim kurulunu toplar, dernek üyelerine de danışarak bir karar veririz'' dedi.

Şevket Yılmaz, futbol takımının Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olmasını ve ismine yakışan yerlerde bulunmasını istediklerini söyledi.

Transferlerin büyük bir bölümünün yanlış yapıldığını ileri süren Yılmaz, ''Futbol takımının oynadığı futboldan memnun değiliz. Takım olarak bir başarısızlık yaşanmıştır. Seneye inşallah daha iyi bir takım olur ve Fenerbahçe bir numaralı hedeflerine ulaşır'' şeklinde konuştu.

Şevket Yılmaz, bir soru üzerine de geçen sezonki teknik direktör ve takımın bozulmasını doğru bulmadığını sözlerine ekledi.



Kategori : SPOR