Tecavüze, işkenceyle yanıt verdi!

  • Ana Sayfa
  • Tecavüze, işkenceyle yanıt verdi!
Tecavüze, işkenceyle yanıt verdi!
Sevgilisine tecavüz etti. Sevgilinin iktikamı daha acı oldu. Kendine tecavüz eden sevgiliye işkence yaptırttı!Abone ol

Eskişehir'de bir gazinoda çalışan sevgilisine, aralarında çıkan kavganın ardından tecavüz ettiği iddia edilen kişiye işkence yaptıkları öne sürülen gazino sahibi ile arkadaşının yargılanmasına başlandı.

İddiaya göre, Eskişehi cinsel kahve r'in İnönü ilçesindeki bir gazinoda çalışan F.A. (28) ile sevgilisi A.K. (38) arasında ''az para alma'' meselesi yüzünden tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesinin ardından A.K, sevgilisi F.A'ya evde tecavüz etti ve odaya kilitledi. F.A, bir fırsatını bularak kaçtı ve yakındaki bir bisikletçiye sığındı.

İhbar üzerine olay yerine gelen güvenlik güçleri, A.K'yi gözaltına aldı. Tecavüz iddiasıyla adliyeye sevk edilen A.K, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

A.K, olayın ardından konuyu öğrenen F.A'nın çalıştığı gazinonun sahibi S.K'nin (28), akrabası N.K. (42) ile 7 Martta, F.A'nın evine gelerek, burada kendisine işkence yaptıkları iddiasıyla, söz konusu kişilerden şikayetçi oldu.

A.K'nin şikayeti üzerine gözaltına alınan S.K. ve N.K, tehdit, hakaret, darp ve nitelikli işkence suçlarından tutuklandı.

Ağır Ceza Mahkemesinde dün yapılan duruşmada, tutuklu sanıklar S.K. ve N.K, suçlamaları kabul etmedi.

Mahkeme heyeti, sanıkların tutukluluk hallerinin devamına karar vererek duruşmayı erteledi.



Kategori : GÜNCEL