Ehliyetsiz sürücüden polise dayak

  • Ana Sayfa
  • Ehliyetsiz sürücüden polise dayak
Ehliyetsiz sürücüden polise dayak
Antalya'da bir polis memuru, yolda aşırı hız yapan motosikleti durduğuna pişman oldu. Duruma kızan ehliyetsiz sürücü, polisi fena benzetti.Abone olAntalya'da ehliyetsiz olarak motosiklet kullanan kişi, kendisine ceza yazan trafik polisini darbederek hafif yaraladı.Sağ omzun hair transplant turkey before and after daki köprücük kemiğinin çatladığı belirlenen polis memuru Osman Sevil, tedavi altına alındı.

Alınan bilgiye göre, 07 CJN 27 plakalı motosikleti kullanan emekli İ.K, trafik polisince Namık Kemal Bulvarı'nda durduruldu.

Ehliyeti olmadığı tespit edilen ve para cezası kesilerek mahkemeye sevk edilen İ.K, buradan ayrıldıktan bir süre sonra polislerin yanına gelerek cezaya itiraz etti.

Polis memurlarına bağıran ve motosikletini yakmaya çalıştığı iddia edilen İ.K, kendisine durdurmaya çalışan polis memuru Osman Sevil'e saldırdı. Başka bir polis memurunca engellenmeye çalışan zanlı, polis memuru Sevil'i darbetti.
Zanlı İ.K. gözaltına alındı. Sağ omzundaki köprücük kemiğinin çatladığı belirlenen polis memuru Osman Sevil, Antalya Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde ayakta tedavi edildi.



Kategori : GÜNCEL