Karısını bir yumrukta yere serdi

  • Ana Sayfa
  • Karısını bir yumrukta yere serdi
Karısını bir yumrukta yere serdi
Yine bir adliye önü kavgası! Boşanmakta olan çiftler çocuğu paylaşamıyor. Koca sinirleniyor ve yumruğu sallıyor. İşte o anlar;Abone ol

Şiddetli geçimsizlik yüzünden boşanma davası açan çift, ilk duruşmanın çıkışında çocuklarının kimde kalması gerektiği konusunda anlaşamayınca birbirine girdi. Onlarca kişinin gözleri önünde karısını bir yumrukta yere seren koca, vatandaş tarafından güçlükle zapt edildi.

Üzücü olay, Bursa Adliye Sarayı önünde yaşa hair transplant turkey cost ndı. Osmangazi ilçesi Soğanlı mahallesinde oturan Emine Kuvan (24) ile Murat Kuvan (30), 2005 yılı Eylül ayında evlendi. Bir çocukları olan Kuvan ailesi arasında geçimsizlik sebebiyle tartışmalar başladı. Tartışmaların büyümesi üzerine çocuğunu alıp baba ocağına dönen Emine Kuvan, işsiz eşi Murat Kuvan'dan ayrılmak için Bursa 3. Aile Mahkemesi'nde "boşanma" davası açtı.

HEM İŞSİZ HEM GÜÇSÜZ HEM DE DÖVÜYOR

Emine Kuvan ağabeyi Abdullah Turan'la, Murat Kuvan da ablası Selma Yalnız'la Bursa Adliyesi'ndeki davanın ilk duruşmasına geldi. Duruşmanın ardından adliye önüne çıkan taraflar, çocuklarının kimde kalacağı konusunda ağız kavgasına tutuştu. Öfkeli koca, onlarca insanın gözleri önünde "yeter artık sizden çektiğim" diyerek ablasıyla beraber eşi ve onun ağabeyine saldırdı.

Murat Kuvan, 4 yıllık eşi Emine Kuvan'ın kafasına yumrukla vurdu. Genç kadın yere yığılırken, kayınbirader ile enişte, seyyar satıcının tezgahında bulunan boyaları ve diğer malları birbirlerinin üzerine attılar. Kocasının darbesiyle yere düşen Emine Kuvan, vatandaşlar tarafından bir esnafın dükkanına sokularak çılgın kocanın elinden kurtarıldı. Emine Kuvan, kocasından şikayetçi olduğunu ve cezalandırılmasını isteyerek, "Hem işsiz güçsüz, hem de beni dövüyor. Çocuğumu elimden almak istiyor" diyerek gözyaşlarına boğuldu.

KOCANIN ÖFKE SAÇTIĞI ANLAR

[PAGE]



Kategori : GÜNCEL