Dövülen çocuğa sürpriz ziyaret

  • Ana Sayfa
  • Dövülen çocuğa sürpriz ziyaret
Dövülen çocuğa sürpriz ziyaret
Hakkari'de çocuğun öldüresiye dövülmesinin yankıları sürüyor. Hastanede yatan çocuğun sürpriz bir ziyaretçisi vardı.Abone ol

Hakkari'de taş attığı için polis tarafından öldüresiye dövülen çocuğu, Korgeneral Yurdaer Olcan hastanede ziyaret etti..

Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Korg hair transplant cost in turkey eneral Yurdaer Olcan, Hakkari'deki izinsiz gösterilerde polis tarafından yaralanan çocuğu, hastanede ziyaret etti.

Hakkari'de dün çıkan izinsiz gösterilerde bir polis memuru tarafından yaralanan 14 yaşındaki Seyfi Turan, Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma Hastanesinde tedavi altına alındı.

Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Korgeneral Yurdaer Olcan ile İl Jandarma Alay Komutanı Albay Vecihi Halil İyigün de yaralı Seyfi Turan'ı, ziyaret etmek üzere saat 13.30'da Araştırma Hastanesine geldi.

Hastane kapısında Emniyet Müdür Vekili Mustafa Uçkan tarafından karşılanan Korgeneral Olcan, daha sonra Seyfi Turan'ın tedavi olduğu Beyin Cerrahi Servisine çıktı.

Basın mensuplarının alınmadığı ziyaret, yaklaşık 10 dakika sürdü. Korgeneral Olcan ile Albay Vecihi İyigün, ziyaretin ardından hastaneden ayrıldı.

POLİS ÇOCUĞU BÖYLE DÖVDÜ



Kategori : GÜNCEL