Türkiyenin şansı herşey dahil

  • Ana Sayfa
  • Türkiyenin şansı herşey dahil
Türkiyenin şansı herşey dahil
İspanya ve İtalya gibi turizm ülkelerinde iptaller rekor düzeyde. Türkiye'de ise krize rağmen artış var. Nedeni de herşey dahil. Abone ol

Etstur Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Nuri Ersoy, Türk turizminin ''her şey dahil'' sistemi sayesinde dünyayı saran ekonomik krizden az etkileneceğini belirterek, ''Rakiplerimiz İspanya ve Yunanistan'da görülen çok ciddi rezerva cinsel takviye syon azalmaları, bizde aynı oranda gerçekleşmedi. Hatta bazı pazarlarda artış var. Çünkü Türkiye'de her şey dahil sistemi var'' dedi.

Tüketici odaklı çalışmanın krizde kendilerine daha çok avantaj sağladığına dikkat çeken Ersoy, ''Krizde dahi misafir sayımızda geçen ve önceki yıllara göre artış gözlemleniyor. En büyük ödül aslında bu oluyor, misafir sayınız krize rağmen artıyorsa demek ki yaptıklarınızın sonucunu fazlasıyla alıyorsunuz'' diye konuştu.

''TURİST KRİZDE CEBİNDEN ÇIKACAK PARAYI BİLMEK İSTİYOR''

Mehmet Ersoy, ''Her şey dahil'' sisteminin krizde ''Türkiye'nin şansı'' olduğunu söyledi.

Krizde bu durumun ''fazlasıyla test edildiğini'' belirten Ersoy, şöyle devam etti:

''Rakiplerimiz İspanya ve Yunanistan'da görülen çok ciddi rezervasyon azalmaları, bizde aynı oranda gerçekleşmedi. Hatta bazı pazarlarda artış var. Çünkü Türkiye'de her şey dahil sistemi var.
Neden 'Türkiye'nin şansıdır' diyorum. Çünkü her şey dahili en iyi uygulayabilecek ülke şu anda Türkiye. O yüzden de aile tatili denildiği zaman öncelikle Türkiye akla geliyor.''



Kategori : GÜNCEL