Gülden bildiğiniz gibi değil tavrı

  • Ana Sayfa
  • Gülden bildiğiniz gibi değil tavrı
Gülden bildiğiniz gibi değil tavrı
Cumhurbaşkanı Gül, Ermenistan/Azerbaycan/ Türkiye görüşmelerinin 'herkese faydalı' olacağını söyledi.Abone ol

ZÜBEYİR KINDIRA
İNTERNETHABER

ANKARA- 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle TBMM Başkanı Köksal Toptan’ın verdiği resepsiyonda konuşan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, yoğun bir diplomatik temas trafiği olduğunu ve sonuç vermesinin bekle seo nmesi gerektiğini söyledi.

ALİYEV'LE İLİŞKİLER NASIL?

Gül, Aliyev ile görüşmesininsorulması üzerine, sürekli olarak yoğun bir görüşme yaptıklarını belirterek, “bölgede bugüne kadar olmadık şekilde yoğun bir diplomatik temas yürütülmektedir. Yalnızca Türkiye ile Ermenistan ve Azerbaycan arasınd a değil, Rusya ve AB arasında da, tüm taraflar arasında yoğun bir diplomatik temasz var. Bugüne k ad ar uzunca bir süredir danmuş durumdaki ilişkiler yoğun bir süreç yaşamaktadır. Bu temaslar Türkiye ve Azerbaycan’ın çıkarı için yapılmaktadır. Bu temaslar dan tüm bölge fayda görecektir. İnşallah başarılı olur. Gayet güzel gitmektedir. Sayın Aliyev ile sık sık görüşüyoruz. Gayet iyi. Ar amızda bir yanlış anlaşılma da yoktur” dedi.

GÜL'ÜN KÖŞK SÜRESİ

Gül, görev süresinin 5 a rtı 5 mi yoksa 7 yıl mı olduğuna ilişkin bir soruya da, gündüz 23 Nisan n ediniyle makamına oturan çocuğun bu soruya verdiği yanıtı ha tırlatarak, “Bu konu Meclis’in görev alınındadır” şeklinde karşılık verdi.

ERDOĞAN'IN AZERBAYCAN CEVABI

[PAGE]



BAŞBAKAN DA 'BEKLEYİN-GÖRÜN' DEDİ



Kategori : POLİTİKA