Bolu Dağında zincirleme kaza

Bolu Dağında zincirleme kaza
Bolu Dağı TEM geçişinde sis ve yağmur yağışı nedeniyle 7 aracın birbirine girdi. Meydana gelen kazada 4 kişi yaralandı.Abone ol

Bolu Dağı TEM geçişinde sis ve yağmur yağışı nedeniyle 7 aracın birbirine girdiği zincirleme kazada 4 kişi yaralandı. Bu nedenle İstanbul istikameti yaklaşık 1 saat ulaşıma kapandı.

Kaza saat 12.30 sıralarınd baskılı çakmak a, Bolu Dağı TEM geçişinde bulunan 2'nci viyadük üzerinde meydana geldi. Sis ve yağmur yağışı nedeniyle Ankara'dan İstanbul istikametine gitmekte olan sürücüsünün kimliği belirlenemeyen 34 HJC 49 plakalı minibüs kayarak bariyere çarptı. Kaza nedeniyle yavaşlayan Efe Tur'a ait 41 EF 116 plakalı otobüse arkadan gelmekte olan BH3649EP plakalı TIR arkadan çarptı. Bu kazanın 100 metre gerisinde ise İran plakalı bir TIR'a, 06 BC 2914 plakalı otomobil, bu araca da bir otomobil ve 34 DR 1797 plakalı kamyon çarptı. Kaza nedeniyle İstanbul istikameti ulaşıma kapanırken, Bolu ve Düzce'den itfaiye ve 112 Acil ekiplerinden yardım istenildi. 34 DR 1797 plakalı kamyonda sıkışan kimliği belirlenemeyen sürücü itfaiye ekiplerinin çalışması sonucu sıkıştığı yerden çıkarıldı. Kazada yaralanan 4 kişi Düzce Atatürk Devlet Hastanesi ve Abant İzzet Baysal Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne kaldırıldı.

Yolun kapalı olması nedeniyle araçlar TEM yolu Abant gişelerinden D-100 Karayolu'na yönlendirildi. Yol yaklaşık 1 saat sonra ulaşıma açıldı.



Kategori : GÜNCEL