BBPli Topçu Sivasta konuştu

BBPli Topçu Sivasta konuştu
BBP Genel Başkanı Yalçın Topçu, ''Bizim belediyecilik anlayışımızda belediye başkanımız seçildiği andan itibaren parti rozetini çıkartır, çekmecesine koyar'' dedi. Abone ol

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Yalçın Topçu, ''Bizim belediyecilik anlayışımızda belediye başkanımız seçildiği andan itibaren parti rozetini çıkartır, çekmecesine koyar'' dedi.

Topçu, genel başkan yardımcısı Mustafa Destici ile birlikte 29 Mart yerel seçimlerinde partisinden belediyeyi kazanan Sivas'ın Suşehri ilçes seo ine geldi.

Suşehri İlçe Başkanı Nuh Genç ve partililer tarafından ilçe girişinde karşılanan Topçu, belediye başkanı Sedat Sel'i makamında ziyaret etti.

Topçu, burada yaptığı konuşmada, ilçede ayrım yapılmadan belediyecilik örneği gösterileceğini belirterek, ''Sayın genel başkanımızın ömrünü tükettiği bir ''Büyük Birlik Projesi'' kapsamında Suşehri'nin tamamı kucaklanarak, hizmet verilecek'' dedi.

Partililere ve ilçe halkına taziyede bulunmak ve kendilerine verilen emanete sahip çıkılacağını göstermek üzere geldiklerini ifade eden Topçu, şunları kaydetti:

''Bizim Belediyecilik anlayışımızda belediye başkanımız seçildiği andan itibaren parti rozetini çıkartır, çekmecesine koyar. Döner millete, milletin tamamını, sevgi, barış ve hizmet noktasında kucaklar. İnşallah bizim belediye başkanımızda bunu yapacaktır. Suşehrililer de bunu görecektir. Bizde Ankara'da genel merkez olarak Suşehri için gerek iç, gerekse dış projeler noktasında elimizden gelecek olan teknik ve bürokrat desteği yapacağımızı taahhütte bulunuyoruz.''

Sedat Sel de merhum Muhsin Yazıcıoğlu'nun Suşehri'ni çok sevdiğini belirterek, ''Rahmetli genel başkanımız Suşehri'ni çok arzuluyordu. Çok istiyordu. Bugünü görmesini bizler çok isterdik. Suşehri'ne çok destekleri oldu. Bunu Suşehri halkı da biliyor. Bizler de biliyoruz'' dedi.

Ziyarette, BBP Sivas İl Başkanı Zeki Haral, Merkez Karar Yürütme Kurulu Üyesi Mustafa Korkmaz ve Suşehri İl Genel Meclis Üyesi Erhan Özen ve partililer hazır bulundu.



Kategori : POLİTİKA