İşte kabinenin yeni isimleri!

İşte kabinenin yeni isimleri!
Başbakan Erdoğan'ın kabine değişikliği listesini son haline getirdi. Çankaya'ya çıkmaya hazırlanıyor. İşte kulislere sızan bilgiler;Abone ol



ZÜBEYİR KINDIRA
İNTERNETHABER

ANKARA- Seçimden bu yana beklenen kabine değişikliği her an gerçekleşebilir. Başbakan Erdoğan' trapianto di capelli turchia ın hazırlıklarının sonuna geldiği öğrenildi. Erdoğan'ın kabine ve parti dengelerini gözeten bir liste hazırladığı bu nedenle kamuoyunun beklediği tarihten sapan kabine değişiliğinin bugün-yarın gerçekleşebileceği öğrenildi.

LİSTE ÇANKAYA'YA ÇIKACAK
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün Sofya gezisi öncesinde Başbakan Erdoğan'ın Çankaya'ya çıkarak genel seçimlere kadar ülkeye yönetecek kabinenin listesini onaylatacağı bildirildi. Ancak liste yetişmezse Gül'ün dönüşü beklenecek.Bu sabah liste onayı için Çankaya'ya çıkması beklenen Erdoğan'ın, dün TBMM'de 23 Nisan kabul töreni sonrasında makam odasına geçerek bir dizi görüşme yaptığı görüldü. Erdoğan, listeyi Çankaya'ya onaylattıktan sonra hafta sonu bakanlıklarda görev devir teslim işlemlerinin tamamlanacağı ve pazartesi yeni kabine ile Başbakan'ın bir araya gelebileceği de bildirildi.



Kategori : POLİTİKA