Kardak fatihi de gözaltında

Kardak fatihi de gözaltında
İstek vakfının arazisinde bulunan silahlarla ilgili gözaltına alınan askerlerden biri Kardak fatihi çıktı. Yunan bayrağını indirip yerine Türk bayrağı asan ekibin başındaydı... Abone ol

Poyrazköy’deki arazide önceki akşam yapılan kazılarda bulunan lav silahları, el bombaları ve C4 patlayıcılarla ilgili 3’ü muvazzaf, 4 subay gözaltına alınar cinsel takviye ak sorgulandı. Muvazzaf subaylardan biri Kardak’tan Yunan timini kovalayan Türk timinin komutanı Yarbay Ercan Kireçtepe oldu. Yarbay Ercan Kireçtepe, Kardak'a çıkan SAT komandolarının başındaydı.

Bedrettin Dalan’ın başkanlığını yaptığı İstek Vakfı’na ait olduğu belirtilen arazide yapılan kazılarda çıkan silahlarla ilgili, 2’si muvazzaf, 2’si emekli 4 subay gözaltına alınırken iki subay da aranıyor

HER ŞEY BU E-MAİL'LE BAŞLADI

Polisi bu cephaneliği götüren olay ise İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nün www.iem.gov.tr adresli web sitesine gelen bir e-mail oldu.

16 Nisan tarihinde gelen bu ihbar maili, Terörle Mücadele ekiplerini harekete geçirdi. Polis önce ihbarın yapıldığı yeri belirledi. Yapılan çalışmalarda ihbarın bir internet cafe’den yapıldığı tespit edildi. Oldukça uzun olan ihbar mailinde, Poyrazköy’deki arazide cephaneliğin gömülü olduğunu yazıyordu. Krokinin çizili olmadığı ihbar mektubunda 80 dönümlük arazide cephaneliğin nerede bulunduğu ise oldukça detaylı bir şekilde tarif ediliyor.



Kategori : GÜNCEL