Aslan bu ismin peşinde

Aslan bu ismin peşinde
Galatasaray kadrosuna yeni bir isim katmak için düğmeye bastı... Abone ol

Liverpool’un sezon başında Hertha’ya kiraladığı Voronin, Alman takımından ayrılacağını açıklayınca devreye Cimbom girdi. Sarı kırmızılı yönetim, bu transfer için Kewell’dan aracı olmasını istedi.

Gelecek sezonun planlarına şimdiden başlayan Galatasaray, ünlü Ukraynalı golcü Andriy Voronin’i gündemine aldı.< ersağ nedir br>
Yönetimin bu futbolcunun transferi için geçtiğimiz sezon Liverpool’da birlikte forma giydiği Avustralyalı futbolcusu Harry Kewell’dan da aracı olmasını istediği öğrenildi.

Ada’da forma şansı az...
İngiltere Premier Lig takımlarından Liverpool’un sezon başında Hertha Berlin’e kiraladığı Ukraynalı golcünün, sezon bitiminde Alman takımından ayrılacağını açıklaması ve İngiliz ekibinde de forma giyme şansının düşük olması nedeniyle Galatasaray’ın devreye gireceği kaydedildi.

Bu kez erken bitecek...
Geçtiğimiz sezon da Andriy Voronin’i transfer etmek istemesine rağmen Brezilyalı santrfor Ricardo Oliviera ısrarı nedeniyle Ukraynalı golcüyü elinden kaçıran Galatasaray Yönetimi’nin bu kez yıldız futbolcunun işini bitirmek için harekete geçtiği ortaya çıktı.

Ukraynalı futbolcunun menajeriyle de temasa geçildiği bildirildi. Almanya’da Hertha Berlin forması altında başarılı bir performans gösteren Andriy Voronin için sarı kırmızılı kulübün başkanı Adnan Polat’ın da onay verdiği kaydedildi. Galatasaraylı yöneticilerin birkaç gün içerisinde Avrupa turuna çıkıp Voronin’in transferini bitirmek için çaba harcayacakları belirtildi



Kategori : SPOR