Barış Akarsu kitabıyla yaşayacak

  • Ana Sayfa
  • Barış Akarsu kitabıyla yaşayacak
Barış Akarsu kitabıyla yaşayacak
Muğla'da geçirdiği trafik kazasında yaşamını yitiren rock müziği sanatçısı Barış Akarsu'nun hayatı kitap oldu. Abone ol

Muğla’nın Bodrum İlçesi’nde yer alan Torba Kavşağı’nda, 29 Haziran 2007 tarihinde geçirdiği trafik kazasında yaşamını yitiren rock müziği sanatçısı Barış Akarsu’nun hayatı kitap oldu.

Menejeri Metin Sözüçetin, genç yaşta hayatını kaybeden sanatçının son üç yılını anlatan, “Rockstar Akarsu ile Akan Yıllar” adlı bir a trapianto di capelli turchia nı kitap çıkardı. Gelecek ay baskıya gireceği ve bir ay sonra da satışa sunulacağı açıklanan 300 sayfalık kitaptan elde edilecek gelirin Barış Akarsu Derneği ile çeşitli hayır kurumlarına aktarılacağı bildirildi. Menejer Metin Sözüçetin, kitabın tamamlanmasını Bodrum’da yer alan Waffle Clup Karaoke Bar’da, Barış Akarsu’nun hayranları ve arkadaşları ile birlikte kutladı. Kutlamada, Barış Akarsu'nun şarkıları dinletildi. Barış Akarsu’nun çok sevdiği, Steelhard’ın ‘She is Gone’ isimli şarkısına ise Metin Sözüçetin’in eşi Nur Sözüçetin tarafından Türkçe sözler yazıldı. Şarkı, Metin Şözüçetin tarafından seslendirildi.

“BARIŞ ROCK FESTİVALİ”

Düzenleyecekleri çeşitli etkinliklerle Barış’a unutturmayacaklarını, anılarını yaşatacaklarını anlatan Metin Sözüçetin, “Barış’ın unutulmaması gerekiyor. Hep şarkılarıyla hatırlanmak isterdi. Onun müzisyen kimliği ötesinde, insani yönlerinin herkesçe bilinmesi gerekiyordu. Bu kitapla bunu yapmaya çalıştım. Birlikte düzenlediğimiz Bodrum Kalesi konseri veda konseri oldu. Lösemili çocuklar yararına düzenlediğimiz bu konserle bu gezegene veda etti. Onu yaşatmak ve bilinmeyen yönlerini insanlara aktarmak boynumuzun borcudur. Bu konuda Bodrum’da onun adına ‘Barış Rock Festivali’ düzenlemek istiyoruz. Bodrum Yarımadası’ndaki belediyelerin desteklerini bekliyoruz” diye konuştu.



Kategori : MAGAZİN