Taksime işçilerle çıkacak Bakan!

  • Ana Sayfa
  • Taksime işçilerle çıkacak Bakan!
Taksime işçilerle çıkacak Bakan!
İşçilerin 1 Mayıs'ı Taksim'de kutlama isteği sürüyor. Amirler hayır diyor ama bakan Çelik bir formül önerdi. "Herkes mutlu olsun" dedi. Abone ol

İNTERNETHABER
ZÜBEYİR KINDIRA

ANKARA-Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik 1 Mayıs'ı taksimde kutlamak isteyen işçilere ara formül öner Promosyon Kalem di. Bakan Çelik "Bin kişi Taksim'e gidip çiçek bırakalım. Ben de sizinle birlikte geleyim. Daha sonra mülki amirlerin izin verdiği toplantı alanına birlikte gidip, bayramı birlikte kutlayalım" diye çağrı yaptı!

Bakan Çelik TBBM'de gazetecilerin sorularını yanıtlarken, "Geçen yıl 1 Mayıs'ı dayanışma günü ilan ettik. Bu yıl da inşallah tatil ilan edeceğiz. 1 Mayıs'ın tatil olması hayalini yarın Meclis'te inşallah gerçekleştireceğiz. Ancak işçilerimizin 1 mayıs mitingini Taksim'de yapma istekleri benim yetki alanıma girmiyor. İsteklerini gerçekleştirmek için destek veririm. Ancak yetki mülki amirlerde. Fakat Taksim'i zormamayıp valiliğin gösteceği yerde mitingi yapsınlar. Taksim'e de bin kişilik bir işçi heyetiyle birliket gidip çiçek bırakalım. Ben de onlarla birlikte olurum. sonra da birlikte miting alananına gidelim. Böylece herkeni memnun edcek çözüm bulunmuş olur" diye konuştu.



Kategori : POLİTİKA