Yolcu minibüsü ile işe giden başkan

  • Ana Sayfa
  • Yolcu minibüsü ile işe giden başkan
Yolcu minibüsü ile işe giden başkan
Böyleleri de var... O makam arabası ile etrafa hava atmak yerine işine yolcu minibüsüyle gidip geliyor. İşte o başkan; Abone ol

Aydın İl Genel Meclis Başkanlığına seçilen Akan Evren, her gün Kuşadası'ndan görev yeri olan Aydın'a yolcu minibüsüyle gidip geliyor.

Yerel seçimlerde yeniden oluşan Aydın İl Genel Meclisinin geçen hafta yaptığı ilk toplantıda Aydın İl Genel Mecli ersağ 2024 s Başkanlığına seçilen Kuşadası İl Genel Meclis Üyesi Akan Evren, seçimin ertesi günü görevine başladı.

MAKAM OTOMOBİLİNİ REDDETTİ

Emrine bir makam otomobili tahsis edilen Evren, buna rağmen yaşamını sürdürdüğü Kuşadası'ndan yaklaşık 45 kilometre uzaklıktaki, görev yeri Aydın'a her gün yolcu minibüsüyle gidip gelmeye başladı.

Evren, ''Göreve seçilir seçilmez emrime bir makam otomobili verildi. Bu makam otomobilini sadece görev gereği kullanmam gereken yerlerde kullanma kararı aldım. Bu nedenle, Kuşadası'ndan Aydın'a gelip giderken, hiçbir şekilde makam otomobili kullanmıyorum. Yolcu minibüsüyle gelip gidiyorum. Yol ücretini de kendim karşılıyorum. Minibüs yerine makam otomobilini kullanmış olsaydım, otomobil her gün 4 kere Aydın-Kuşadası arasında sefer yapacaktı'' dedi.

Önümüzdeki yıl Aydın'dan bir ev tutmayı düşündüğünü aktaran Evren, ''eşime ait bir otomobilimiz var, onu da eşim kullanıyor. O otomobil ile Aydın'a gelmeye kalksaydım her gün 40 TL'yi aşan bir benzin parası öderdim. Bu da benzin masrafını artıracaktı. Şimdi ise 12 TL'ye ulaşımımı sağlıyorum. Böylesi daha tasarruflu oluyor'' diye konuştu.



Kategori : GÜNCEL