Ergenekon gözünü Nurculara dikti

  • Ana Sayfa
  • Ergenekon gözünü Nurculara dikti
Ergenekon gözünü Nurculara dikti
Son zamanların sivri dilli yazarı Rasim Ozan Kütahyalı yine çok konuşulacak laflar etti. Ergenekon Nurculara nüfuz etmeye çalışıyor dedi. Abone olTaraf Gazetesi yazarı Rasim Ozan Kütahyalı Yeni Asya Gazetesi'ne bir röportaj verdi. Kütahyalı, Hasan Hüseyin Kemal ile yaptığı söyleşide Ergenekon'un Nur hareketine sızmaya çalıştığını söyledi. "Nurcular Batıya, diğer dinlere, demokrasiye açık oldukları ve marjinalize edilemedikleri için Ergenekon'un oyununu bozuyorlar.” diye konuştu.

Ge dünya gezisi çtiğimiz hafta Muhsin Yazıcıoğlu’nun ölümü üzerine yapılan ‘İskele Sancak’ programı sonrası saldırıya uğrayan Rasim Ozan Kütahyalı ile konuştuk. Programda, K. Maraş katliâmı dolayısıyla merhum Yazıcıoğlu’nu suçladığı gerekçesiyle kendisine saldırdığı söyleyen İstanbul Alperen Ocakları İl Başkanı Mustafa Kayatuzu’nun iddialarını Kütahyalı yalanlıyor. İskele Sancak Programında BBP’yi temsilen gelen Kemal Yavuz’la sıcak ve medenî bir ilişki kurduğunu söylen Kütahyalı, Kayatuzu’nun gelişiyle stüdyoda bir gerginlik yaşandığını söylüyor.

ERGENEKON DİNDARLARIN İÇİNE SIZABİLİR

"Bu arkadaşı birileri yönlendirmiş, provoke etmiş olabilir. Kayatuzu beni yumrukladıktan sonra “Ben indirdim sizin gelmenize gerek yok” demiş. Bunların araştırılması gerekir. Buradan almamız gereken ders, Ergenekon yapılanması dindarları kullanarak içlerine sızabilir. Laiklik ve Kürt meselesi dışında Ermeni ve Alevilik dindarların yumuşak karnı. Bu yönlenden provake edilebilirler.

BBP'YE TEZGAH PLANLANIYOR

Yasin Hayal’in, Ogün Samast’ın, Erhan Tuncel’in Alperen Ocaklarını harekete geçirecek provokatif konuşmalar yapmaları boşuna değildi. Bu kişileri konuşturan güç BBP’ye tezgâh planlıyor. Alperen gençlerindeki bazı duyguları şiddete yöneltmek istiyor. Benim başıma gelen olay onları hedeflerine ulaştırdı. Arkadaş bu işi kendi yapmışsa Ergenekon’un ekmeğine yağ sürdü. Emir almışsa da zaten ortalık berbat demektir.

YAZICIOĞLU ERGENEKON'A DİRENİYORDU



Kategori : GÜNCEL