Veli Küçük isyan etti!

Veli Küçük isyan etti!
Ergenekon davası sanığı Veli Küçük Danıştay saldırısı nedeniyle isyan etti. 'Yıldırım'ın yalancı olduğu" kanıtlandı dedi. Abone ol

''Ergenekon'' davası sanığı emekli Tuğgeneral Veli Küçük Danıştay davası ve Ergenekon davasının birleştirilmemesi gerektiğini söyledi. Ankara 11. Ağır Ceza Mahkemesine sunduğu dilekçede, Danıştay 2. Da Kumlama kumu iresi üyelerine ve Cumhuriyet gazetesine yönelik saldırılarla ilgili davada, Yargıtay 9. Ceza Dairesinin verdiği bozma kararına uyulmamasını talep etti.

YILDIRIM'IN İFADELERİNİN YALAN OLDUĞU KANITLANDI

Küçük, avukatı Zeynep Küçük aracılığıyla sunduğu dilekçede, Yargıtay kararının, ortaya çıkan yeni delil ve olaylar dikkate alınarak değerlendirilmesi ve bozma kararına uyulmaması gerektiğini kaydetti.

''Her iki dava arasında irtibat kurulmasını teminen var edilen tek gerekçenin, Osman Yıldırım'ın gerek tanık ve gerekse gizli tanık olarak alınan beyanları olduğunu'' belirten Veli Küçük, ''Yıldırım'ın ifadelerinin yalan olduğu İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından yapılan yargılama esnasında kanıtlanmıştır'' dedi.

Dilekçede, ''Yıldırım'ın, menfaati söz konusu olduğunda her türlü yalanı söyleyebilecek ve her türlü iş birliğine açık, her türlü illegal ilişkinin rahatlıkla kurulabilecek bir kişi olduğu'' ileri sürüldü.

SAVCILAR YILDIRIM'I ZİYARET ETTİ



Kategori : GÜNCEL