Baraktan İsrail için öneri

Baraktan İsrail için öneri
İsrail Savunma Bakanı Ehud Barak, ülkesinin, "Filistin devletinin de kurulmasını içerecek, bölgesel bir barış planı hazırlayıp sunması gerektiğini" söyledi. Abone ol

İsrail Savunma Bakanı Ehud Barak, ülkesinin, "Filistin devletinin de kurulmasını içerecek, bölgesel bir barış planı hair transplant cost in turkey hazırlayıp sunması gerektiğini" söyledi.

Barak, Başbakan Binyamin Netanyahu başkanlığında Başbakanlıkta yapılan ve İsrail-Filistin barış sürecinin değerlendirildiği özel bir toplantıda, Arap barış inisiyatifine ABD'nin verdiği desteği hatırlatıp, İsrail'in de bir plan hazırlayarak bunu ABD ve Arap dünyasına sunmasını istedi.

Barak'ın planda, "İsrail'in güvenlikle ilgili tüm taleplerinin yer almasını" istediği, bunun yanı sıra, "iki-devletli çözüm dahil, tam kapsamlı bölgesel bir barışta uzlaşılmasını" önerdiği belirtildi.

Savunma bakanının önerisinin, aynı zamanda İsrail'in Filistinli mülteciler konusunun çözümünde de uzlaşılmasını kapsadığı ifade edildi.

Toplantıya, İsrail Dışişleri Bakanı Avigdor Lieberman, ulusal güvenlik danışmanı Uzi Arad ile diğer üst düzey yetkililerin katıldığı belirtildi.



Kategori : DÜNYA