Elleri ojeli savaş canavarı

Elleri ojeli savaş canavarı
Kanada tarihinde ilk defa bir kadın subay, savaş gemisi komutanlığına getirildi. 19 yıldır Kanada Ordusunda görev yapan Josee Kurtz evli ve 1 çocuk sahibi.Abone ol

Kanada tarihinde ilk defa bir kadın subay, savaş gemisi komutanlığına getirildi.19 yıldır Kanada Ordusunda görev yapan Josee K turkey hair transplant cost urtz evli ve 1 çocuk sahibi.

Kanada Kraliyet Donanması;ndan yapılan açıklamada HMCS Halifax isimli savaş gemisinin komutanlığına Deniz Yarbay Josee Kurtz;un getirildiği belirtildi.

Yarbay Josee Kurtz;un komuta edeceği HMCS Halifax, Kanada Deniz Kuvvetlerinin ana savaş gemilerinden birisi ve 15;i bayan 220 mürettebata sahip.

Ottawa Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesinden mezun olduktan sonra Kanada Kraliyet Askeri Kolejinde askeri savunma çalışmaları konusunda mastır yapan Josee Kurtz, daha sonra Toronto;daki Kanada Askeri Kolejinde komuta ve yönetim eğitimi aldı. Yarbay Josee Kurtz, geçen yıl Nisan-Ekim ayları arasında, Somalili korsanların etkili olduğu bölgelerde insani yardım malzemesi taşıyan gemilere koruma-kollama görevi yapan Kanada Kraliyet Donanmasına ait Ville de Quebec Zırhlısı;nda 2. Komutan olarak görev almıştı.





Kategori : DÜNYA