Sarkozy İspanyolları çok üzdü

  • Ana Sayfa
  • Sarkozy İspanyolları çok üzdü
Sarkozy İspanyolları çok üzdü
Nicolas Sarkozy'nin, kapalı bir toplantıda İspanya Başbakanı Jose Luis Rodriguez için söylediği iddia edilen sözlerin, İspanyolları üzdüğünü yazdı. Abone ol

Fransız basını, Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy'nin, kapalı bir toplantıda İspanya Başbakanı Jose Luis Rodriguez için hair transplant turkey before and after söylediği iddia edilen sözlerin, İspanyolları üzdüğünü yazdı.

Liberation, yemeğe katılan Fransız parlamenterlere atıfta bulunarak verdiği haberde Sarkozy'nin, Rodriquez için ''çok akıllı değil'' dediğini ileri sürmüştü.

Yine aynı haberde Sarkozy'nin ABD Başkanı için ''akıllı, karizmatik, ancak tecrübesiz'', Almanya Başbakanı Merkel için ise, ''otomobil ve bankacılık sektörüne yardım konusunda bize katılmaktan başka zaten hiç bir çözümü yoktu'' dediği iddia edilmişti.

Cumhurbaşkanlığı Sarayı, Sarkzoy'ye atfedilen açıklamaları yalanlarken, İspanya da gerek sağ, gerek sol siyasetçilerin Sarkozy'yi sert biçimde eleştirdiği bildirildi. İspanyol basını, bu açıklamaların, iki hafta sonra bir araya gelecek Fransız ve İspanyol liderlerin zirvesine de ''gölge düşüreceği'' yorumunu yaptı.



Kategori : DÜNYA