Hıncal Uluçun gönlünde yatan kanal

  • Ana Sayfa
  • Hıncal Uluçun gönlünde yatan kanal
Hıncal Uluçun gönlünde yatan kanal
Yüksel Aytuğ'un sunduğu “Medyatik” programının bu haftaki konuklarından biri de Sabah yazarı Hıncal Uluç’tu. Abone olSabah'ın polemik ustası yazarı Hıncal Uluç'un gönlünde TRT'nin bayına geçmek varmış.

Medyaradar sitesinde yer alan habere göre; Yüksel Aytuğ’un, “TRT'nin başında olsaydınız ilk icraatınız ne olur ersağ üyelik başvurusu du?” sorusuna usta gazeteci, “Vaktim olsaydı TRT’nin başına geçmek isterdim çünkü yanlış bir düşünceyle yönetildiğini düşünüyorum. TRT, Türk halkının ödediği vergilerle varolan bir kamu televizyonudur. Böyle olmasının sebebi de kendisini özel televizyonlarla yarışma zorunluluğu içinde hissetmemesi içindir. Özel televizyonların düştüğü ucuzluğa, reyting tuzağına düşmemesi, bu ülke insanına faydalı programlar yapması gerekir. Kamu televizyonunun anayasal görevi budur” diye yanıt verdi.

90 DAKİKA'YI BIRAKACAKTIM AMA...
Yüksel Aytuğ’un “Yaşamdan Dakikalar'ı mı yoksa 90 Dakika'yı mı yapmak sizin için daha keyifli?” sorusuna Uluç, şu cevabı verdi: “Yaşamdan Dakikalar… Biz 90 Dakika'yı Kenan Onuk’un anısına sürdürüyoruz. Eğer hayatta olsaydı, o sezonun başında Haşmet ve ben programdan ayrılmak istediğimizi söyleyecektik. Kaldı ki ben Türkiye'de her hafta üzerine 1 saat konuşulacak bir futbol olduğuna inanmıyorum” diye yanıt verdi.



Kategori : GÜNCEL