Bursaspor Kartala bileniyor

Bursaspor Kartala bileniyor
Bursaspor'un forvet oyuncusu Gökhan Güleç, sinirlerine hakim olmaları durumunda, Beşiktaş deplasmanından istedikleri sonuçla döneceklerini söyledi. Abone ol

Bursaspor'un forvet oyuncusu Gökhan Güleç, sinirlerine hakim olmaları durumunda, Beşiktaş deplasmanından istedikleri sonuçla döneceklerini söyledi.

Gökhan Güleç ve genç kanat oyuncusu Volkan Şen, Özlüce Tesisleri'ndeki antrenman öncesinde düzenlenen basın toplantısında, gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Gökhan, teknik direktör Ertuğrul Sağlam' Kuvars kum ın göreve gelmesiyle birlikte takımın güzel bir ivme yakaladığını belirterek, UEFA Kupası'na katılma şanslarının zor ama olanaksız olmadığını bildirdi.

Beşiktaş'tan ayrıldıktan sonra ilk kez BJK İnönü Stadı'na çıkacağını dile getiren Gökhan, ''Bursaspor formasıyla gol atmak istiyorum. Erken gol bulursak, statta gerginlik olacaktır. Bu gerginliğe rağmen sinirlerimize hakim olursak, bu maçtan istediğimiz sonuçla çıkarız. Bu maçta yanımızda olamayacak taraftarımıza 3 puan hediye etmek istiyoruz'' diye konuştu.

Gökhan, takımda ekonomik sıkıntı yaşanmadığını belirterek, büyük camia olan Bursaspor'da, kimsenin alacağının kalmayacağını savundu.

Bursaspor'un altyapısından yetişen Volkan Şen ise Beşiktaş maçının önemine işaret ederek, şunları kaydetti:

''Böyle maçları kazanmalıyız. Sahada en iyisini yaparak kazanmak istiyoruz. Ertuğrul hocamızın gelmesiyle çıkış yakalandı. Takımda daha fazla yer buldum. Hatasız oynamaya çalışıyorum. Geçen hafta gol atmak istiyordum. Bunu da yaptım ve gol de attırdım. Hocamızın gelişi hepimizi olumlu etkiledi. Beşiktaş maçıyla çıkışımızı sürdürmek istiyoruz.''

''Adın Beşiktaş ile anılıyor. Büyük maçlar öncesi çıkan transfer haberleri seni nasıl etkiliyor?'' sorusuna ise Volkan, ''Böyle anılmak güzel. Benimle konuşan ya da arayan yok. Bursaspor adına sahaya çıkıyorum. Elimden geldiğince oynamaya çalışıyorum. Bursaspor büyük camia. Sahaya çıkınca herşeyi unutuyor, futbolu düşünüyorsunuz. Taraftarlarımız yanımızda olamayacaksa da kazanmak için gidiyoruz'' yanıtını verdi.



Kategori : SPOR