Tehditçi kocaya temizlik cezası

  • Ana Sayfa
  • Tehditçi kocaya temizlik cezası
Tehditçi kocaya temizlik cezası
Malatya'da, ayrıldığı eşini tehdit eden Kahraman Pusat (40), mahkemece kamu hizmeti cezasına çarptırıldı. Abone ol

Malatya'da, ayrıldığı eşini tehdit eden Kahraman Pusat (40), mahkemece kamu hizmeti cezasına çarptırıldı.

Edinilen bilgiye göre, bir süre önce eşi Kahraman Pusat'ın kendisine hakarette bulunduğu gerekçesiyle aile mahkemesine dava açan Perihan Pusat, mahkemenin boşanma kararının ardından eşi Kahraman'ın kendisi hair transplant cost in turkey ni ölümle tehdit ettiği gerekçesiyle şikayette bulundu.

Malatya 2. Sulh Ceza Mahkemesi'nde görülen davada kendisinden mahkeme kararıyla ayrılan eşini tehdit ettiği gerekçesiyle Kahraman Pusat 5 ay hapis cezasına çarptırıldı.

2 yıldan az olması nedeniyle denetimli serbestliğe çevrilen ceza iki buçuk ay Malatya Adliyesi'nde temizlik yapma cezası olarak kararlaştırıldı.

Malatya Belediyesi Ulaşım Hizmetleri A.Ş'de (MOTAŞ) çalışan Kahraman Pusat, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 20 yıllık eşinin kendisine hakaret ettiği iddiasıyla dava açtığını, boşandıktan sonra eski eşinin bu kez de hakkında 'tehdit' iddiasıyla şikayette bulunduğunu ve kamu hizmeti cezasına çarptırıldığını söyledi.

Kamu hizmeti cezasına çarptırılmasına şaşırdığını ifade eden Pusat, pişman olduğunu ifade ederek, şunları kaydetti:

''20 yıllık evli olduğum eşim boşanma davası açtı. Karımdan boşanmayı istemiyordum. Ama eşim kendisine hakaret ettiğim için boşanmak istediğini belirterek dava açtı. 5 çocuğumuz var. Mahkeme çocuklarımdan ikisinin velayetini bana, diğerlerinkini annesine verdi. İki buçuk ay süreyle yarım gün Malatya Adliyesinde temizlikçi olarak görev yapacağım. Öğleden sonra görevli olduğum MOTAŞ'ta çalışıyorum. Akşam da mesaiden sonra ayakkabı boyacılığı yapıyorum.''



Kategori : GÜNCEL