Yurtdışında burslu eğitim imkanı!

  • Ana Sayfa
  • Yurtdışında burslu eğitim imkanı!
Yurtdışında burslu eğitim imkanı!
Yurtdışında bursla eğitim görmek isteyen gençlere müjde... Yurtdışı Eğitim Bursları Konferansı'nda tüm sorularınız cevaplanacak... Abone olYurtdışında okumak isteyen gençler, üniversiteliler, sporcular ve ailelerini eğitim bursu veren kuruluşlarla tanıştırmayı amaçlayan Yurtdışı Eğitim Bursları Konferansı, 9 Mayıs 2009'da TİM Maslak Show Center'da gerçekleştirilecek.
< hair transplant cost turkey br>www.okulariyoruz.biz tarafından düzenlenecek konferansa yurtdışı eğitim olanaklarını araştıran lise öğrencileri, yurtdışına transfer olmak isteyen üniversite öğrencileri, 2 yıllık ön lisans diplomalarını 4 yıllık lisans diplomasına çevirmek isteyen öğrenciler, master ve doktora yapmak isteyenler, dil eğitimi almak, sertifika programına katılmak veya yaz okullarına gitmek isteyen öğrenciler ile sporcular katılacak. Konferansa ayrıca, öğrencilerin eğitim adımlarında destek olan kişiler; yurtdışı eğitim danışmanları, kariyer koçları, lise spor takımları, spor koçları, lise ve üniversite yetkilileri ile çocuklarının eğitimi için araştırma yapan aileler de katılacak.

www.okulariyoruz.biz portalı Direktörü Işıl Tabağ, bu organizasyonla gençlerin yurtdışında ücretsiz verilen eğitim burslarından yararlanmalarını sağlamayı amaçladıklarını söyledi. Konferansa yaklaşık 300 kişinin katılacağını belirten Işıl Tabağ, konferansta Türk ve yabancı konuşmacıların gençlerin sorularını cevaplayacağını belirtti.  Konferansa katılmak isteyenler biletlerini Biletix’ten temin edebilecek.

SPORCULARIN ŞANSI DAHA FAZLA



Kategori : GÜNCEL