Polat, Sabriyi azarladı

Polat, Sabriyi azarladı
Soyunma odasında oyuncularına kazanamadıkları için sitem eden başkan Polat , Sabri'yi "Ayaklarından çok çenen ve ellerin konuşuyor" diye azarladı.. Abone ol

Derbide galibiyeti kaçıran taraf olduklarına inanan Galatasaray Başkanı Adnan Polat'ın futbolcula turkey hair transplant cost rına çok kızgın olduğu öğrenildi.

Maçtan sonra soyunma odasına inen ve kısa bir konuşma yapan Polat'ın futbolculara, "Mücadeleden memnunum ama bu kötü F.Bahçe'yi nasıl yenemediniz anlamış değilim. Kalemize gelecek halleri bile yoktu. Bu kaliteli kadro nasıl gol atamadı! Artık puan kaybetme lüksümüz yok. Bu kadroyla gelecek sezon da Şampiyonlar Ligi'ne katılamazsak bu faturanın altından kalkamayız. Bu fikstürle bizim en azından ligi ikinci bitirip Şampiyonlar Ligi'ne gitmemiz lazım'' dedi.

Sabri'ye patlayan başkan Polat, "Sahada ayaklarından çok çenen ve ellerin konuşuyor. Kırmızı görmediğine dua et" ifadesini kullanırken, kımızı kart gören Emre Aşık'a da, "Sen suçsuz yere oyundan atıldın. Aslanlar gibi mücadele ettin." diyerek moral verdi.



Kategori : SPOR