Bahçeli Ermenistanla vurdu

Bahçeli Ermenistanla vurdu
Bahçeli'nin gündem maddesi Ermenistan oldu. Hükümete Ermeni sınırı konusunda sorular yöneltti. Bir de ekonomik krizi konuştu;Abone olİNTERNETHABER

MHP Lideri Devlet Bahçeli partisinin grubunda gündeme ilişkin konuları değerlendirdi. Bahçeli'nin ana gündem maddesi sözde Er metal kalem meni soykırımı ve Türkiye - Ermenistan sınırı oldu.

Hükümeti, Ermenistan sınırının açılması konusunda taviz verdiği gerekçesiyle suçlayan Bahçeli, "Başbakan Erdoğan, Ermenilere şirin ve sevimli görünme adına ülkemizi küçük düşürmüştür" dedi.

Bahçeli ayrıca, Ermenistan'la bu kadar yakınlaşmanın sebebinin ne olduğunu öğrenmek için AKP hükümetine sorular yöneltti. Daha sonra da ekonomik krize değinen MHP Lideri, yine AKP hükümetini hedef alarak, ekonomik krizin geldiği boyutları da hükümetin görmediğini savundu.
İşte Bahçeli'nin konuşmalarından satırbaşları;

ŞEHİTLERİMİZE BAŞSAĞLIĞI: Geçtiğimiz hafta Şırnak'ta milletimizine senliği uğruna bölücü terörle mücadele ederken girilen çatışma sonucunda iki mehmetçiğimizin şehadeti hepimizi üzmüştür. Aziz şehitlerimizin yakınlarına başsağlığı diliyorum...



Kategori : POLİTİKA