Altınok iddialara ateş püskürdü

  • Ana Sayfa
  • Altınok iddialara ateş püskürdü
Altınok iddialara ateş püskürdü
Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, ''AK Parti aleyhine çalıştığı ve başka partilerin adaylarını desteklediği'' şeklindeki iddiaların ''gerçek dışı ve hayal ürünü'' olduğunu söyledi.Abone ol

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, bazı basın yayın organlarındaki ''AK Parti aleyhine çalıştığı ve başka p missisippi seo artilerin adaylarını desteklediği'' şeklindeki iddiaların ''gerçek dışı ve hayal ürünü'' olduğunu bildirdi.

Altınok, yaptığı yazılı açıklamada, dün gerçekleştirilen Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nin ardından bazı basın yayın organlarında yer alan ''AK Parti aleyhine çalıştığı ve başka partilerin adaylarını desteklediği'' yönündeki iddiaları hatırlatarak şunları kaydetti:

''AK Parti'nin aleyhine çalıştığım ve başka partilerin adaylarını desteklediğim şeklindeki iddialar gerçek dışı ve hayal ürünüdür. Ben, AK Parti üyesiyim. Keçiören'de de AK Parti'nin adayını desteklediğim bütün kamuoyunun malumudur.

Biz, iddia edildiği gibi, Melih Gökçek'in aleyhine çalışmış olsaydık seçimi kazanma şansı sıfırdı. Biz, her zaman olduğu gibi siyaseti düz bir çizgide sürdürüyoruz. Dün kara dediğimize bugün ak, dün ak dediğimize bugün kara demiyoruz. Oy kaybında bizi suçlayanlar bunun sebebini başka yerlerde arasınlar.''



Kategori : GÜNCEL