Galatasaray kutuyu açıyor

Galatasaray kutuyu açıyor
Adnan Polat, Florya'da düzenleyeceği basın toplantısında çok merak edilen 3 konuyu birden masaya yatıracak.Abone ol

Galatasaray Başkanı Adnan Polat, son dönemdeki gelişmelerle ilgili yapılan eleştiriler ve ortaya atılan birtakım iddialara yarın düzenleyeceği basın toplantısıyla yanıt verecek. Polat’ın, İkinci Başkan Mehmet Helvacı, Başkan Yardımcısı Yiğit Şardan ve futbol ş ebay ads ube sorumluları Haldun Üstünel ile Murat Yalçındağ’ın da katılacağı toplantıda 6 ana gündem maddesiyle ilgili açıklamalar yapacağı öğrenildi.

İşte Başkan Polat’ın kamuoyu ile paylaşacağı konular:

1- Merkez Hakem Kurulu Başkanı Oğuz Sarvan’ın ‘itiraf’ gibi açıklamaları gündeme getirilecek. Sarvan, geçtiğimiz günlerde olaylı Sivas - Galatasaray maçı sonrası hakem Yunus Yıldırım’ın raporunda değişiklik yaptığını itiraf etmişti.

2- Futbol Federasyonu ile yaşanan gerginlikle ilgili İkinci Başkan Mehmet Helvacı’nın, federasyon başkanlığına getirilmek istendiği iddiasına yanıt verilecek.

3- Federasyon Başkanı Mahmut Özgener’in buzları eritmek için yaptığı açıklamanın samimi olup, olmadığı sorgulanacak. Adnan Polat, konuyla ilgili geçtiğimiz günlerde, “Sarvan gitmeden asla” diyerek tavrını ortaya koymuştu.
4- Lincoln’le ilgili yapılan spekülasyonlar ele alınacak ve Brezilyalı futbolcuya verilecek ceza açıklanacak.

5- Teknik Direktör Bülent Korkmaz’a destek verilerek son dönemde eleştirilen genç hocaya sahip çıkılacak.

6- Futbol şubesi transfer konusundaki soruları yanıtlayacak



Kategori : SPOR