2002yi unutanlara tekrar hatırlatın!

  • Ana Sayfa
  • 2002yi unutanlara tekrar hatırlatın!
2002yi unutanlara tekrar hatırlatın!
Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Yazıcı, Rize'de halka hitap etti. "2002 seçimlerinde verdiğiniz dersi unutanlara, tekrar hatırlatın" dedi.Abone ol

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Hayati Yazıcı, ''2002 seçimlerinde sizin verdiğiniz dersi unutanlar var. Bunu onlara tekrar hatırlatın'' dedi.

Yazıcı, Rize'nin Ardeşen ilçesine bağlı Tunca beldesinde, partisinin belediye başkan adayı İbrahim Pertek'e destek amacıyla seçim otobüsünün üzerinden halka hitap etti.

Konuşmasında, BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun geçirdiği kazaya değinen Yazıcı, ''Dün çok değerli kardeşim BBP Genel Başkanı bir kazaya maruz oldu. Henüz iyi bir haber de bize ulaşmadı. Çalışmalar yoğun şekilde devam ediyor. Muhsin Yazıcıoğlu kardeşime sağlık ve selamet diliyoru alaska seo m'' dedi.

Göreve geldiklerinde karda kışta kimseyi aç, açıkta bırakmayacaklarını söylediklerini ifade eden Yazıcı, ''Bu bağlamda yakacağı olmayana kömür dağıtıyoruz. Gıdası olmayana gıda temin ediyoruz. Ne diyor muhalefettekiler, bunlar niye kömür dağıtıyor? Kafan almıyorsa, anlamıyorsan, sen görememişsen biz ne söyleyelim. Çünkü egemenlik milletin, Hazine milletin. Biz bu ülkeyi emanet olarak aldık. Bu şuurla hareket ediyoruz'' diye konuştu.

Muazzam bir değişim ve dönüşümü gerçekleştirdiklerini belirten Yazıcı, sözlerini şöyle sürdürdü:

''Vakıflar bu topraklarda her yerde kültür değeri olarak ecdadımızından bu yana devam edip gelen önemli kamu değerlerinden bir tanesidir. Bizden önce bunların çoğu terk edilmiş durumdaydı. Metruk durumda, işgal altında, harabe durumdaydı. Bizim iktidarımızda 3 bin 364 vakıf eserini restore ettik, milletimizin hizmetine sunduk. Bizden önce 4 yılda, 1998-2003 yılları arasında bu ülkede onarımı yapılan vakıf eser sayısı sadece 46. Bu sizin sevdiklerinize verdiğiniz desteğin eseri.''

''2002 seçimlerinde sizin verdiğiniz dersi unutanlar var'' diyen Yazıcı, ''Bunu onlara tekrar hatırlatın. O gün aldıkları dersi unutmuş gibi gözüküyorlar. Seçim meydanlarında dolaşanlar var, hele hele 2 tanesi adeta Türkiye Cumhuriyeti Başbakanına hakaret etmek için yarışıyorlar, yaşlı başlı olmalarına rağmen. Bir projeleri var mı? Onlara 29 Mart yerel seçimlerinde yeni bir ders verilmesini istiyoruz'' diye konuştu.

Belediyelere, İller Bankası'ndan ne kadar hak ettilerse kaynak gönderdiklerini belirten Yazıcı, sözlerini şöyle tamamladı:

''Kimisi bunu doğru kullandı, kimisi çarçur etti. Kimisi hizmete dönüştürdü, kimisi har vurdu harman savurdu. AK Partili belediyeler gönderilen paraları hizmete dönüştüren belediyelerdir. Dolayısıyla 29 Mart yerel seçimlerinde tercihinizi yaparken muhakkak hizmet odaklı olun. Bunu hatırlattığım için beni yadırgamayın. Çünkü ben sizin içinizden biriyim. Kim hizmet getirecekse, birikmiş sorunlarınıza kim sahip çıkacaksa, kim çözüm üretecekse, tercihinizi ondan yana yapın. Seçimlerde başka saiklerle hareket ederseniz, buradaki sorunları derinleştirirsiniz. Benden size söylemesi. Çünkü belediyecilik hizmeti, heyecanlı olan adamın yapacağı iştir. Fikir işidir, mantalite işidir, uyum işidir.''



Kategori : GÜNCEL