MHP ve SP mitingleri iptal etti

MHP ve SP mitingleri iptal etti
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin bugünkü Giresun ve Samsun mitingleri ile Kurtulmaş'un Çorum ve Tokat mitingleri iptal edildi.Abone ol

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin bugünkü Giresun ve Samsun mitingleri ile SP Genel Başkanı Numan Kurtulmuş'un Çorum ve Tokat mitingleri, anti seo yaptırmak istiyorum BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu helikopterinin düşmesi nedeniyle iptal edildi.

BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ve beraberindeki 5 kişinin içinde bulunduğu helikopterin düşmesi ve enkaza henüz ulaşılamaması nedeniyle partiler seçim mitinglerini iptal ediyor. Genel Merkez'den yapılan açıklamaya göre, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin bugün Giresun ve Samsun'da, yarın da Tokat ve Amasya'da düzenleyeceği mitingler iptal edildi.

SP Genel Merkezi'nden yapılan açıklamada ise Genel Başkanı Numan Kurtulmuş'un Çorum Abide Meydanı'nda bugün saat 12.00'de düzenleyeceği miting ile, saat 15.00'de Tokat Cumhuriyet Meydanı'nda yapılacak olan mitingleri iptal edildi. İki kentte de bayraklar asan, platform ve ses sistemi kurarak alanı hazırlayan partilerin görevlileri, iptal kararları sonrası platformu sökmeye başladı.



Kategori : GÜNCEL