Yazıcıoğlu için müzikler sustu

  • Ana Sayfa
  • Yazıcıoğlu için müzikler sustu
Yazıcıoğlu için müzikler sustu
AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, ''Muhsin Yazıcıoğlu'nun geçirdiği kazanın üzüntüsü, bütün Türk Milleti'nin ve bizlerin yüreğindedir'' dedi. Abone ol

AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, ''Muhsin Yazıcıoğlu'nun geçirdiği kazanın üzüntüsü, bütün Türk Milleti'nin ve bizlerin yüreğindedir'' dedi.

Elitaş, BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ve beraberindekileri taşıyan helikopterin düşmes miami seo iyle ilgili AK Parti Kayseri İl Başkanlığı binasında, milletvekilleri ve belediye başkan adaylarıyla basın toplantısı düzenledi.

Elitaş, devletin bütün imkanlarının seferber edildiğini, başta Başbakan Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere bazı bakan ve devletin üst düzey görevlilerinin kazanın yaşandığı bölgeye gittiğini anımsattı.

Yapılan bütün çalışmalara karşın bölgenin coğrafi yapısı ve olumsuz hava şartları nedeniyle kazazedelere henüz ulaşılamadığını belirten Elitaş, şunları kaydetti:

''Burada bulunan bir çoğumuzun yakın dostu, dürüst ve ilkeli siyaset anlayışıyla milletin gönlünde yer etmiş bir siyaset adamı olan Sayın Muhsin Yazıcıoğlu'nun geçirdiği kazanın üzüntüsü, bütün Türk Milleti'nin ve bizlerin yüreğindedir. Gelişen bu üzücü kaza sonucunda Kayseri İl Teşkilatı Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanlığı'nda milletvekillerim ve belediye başkanlarımız ile durum değerlendirme toplantısı yapılmıştır. Bu şartlar altında, yürütmekte olduğumuz seçim çalışmalarını gözden geçirdik. Şu andan itibaren ilçe mitinglerimizi ve müzikli araçların gezilerini askıya aldık. AK Parti Kayseri İl Teşkilatı olarak dualarımız, Sayın Yazıcıoğlu ve yanındaki diğer kazazedelerin salimen kurtulması içindir.''



Kategori : GÜNCEL