Hayyam Garipoğlu acı içinde!

Hayyam Garipoğlu acı içinde!
Münevvver'in kafası onun kardeşinin evinde kesildi. Katil zanlısı yeğeni meydanda yok. Garipoğlu ilk kez konuştu... Abone ol

Etiler’deki çöp konteynerinde başı kesik halde cesedi bulunan Münevver Karabulut’un bir numaralı katil şüphelisi 17 yaşındaki Cem G.’nin ailes seo new york i ilk defa sessizliğini bozdu. Cem’in amcası Hayyam Garipoğlu, "Çaresiz bir vaziyetteyiz. Yeğenimiz ortada yok. Başsağlığına gitmeyi düşündük. Ama hangi yüzle gideceğiz? En az onlar kadar üzülüyoruz" dedi.

HANGİ YÜZLE BAŞSAĞLIĞI DİLEYECEĞİZ

Münevver Karabulut’un katil şüphelisi 17 yaşındaki Cem G.’nin amcası Hayyam Garipoğlu, dün atv’de yayınlanan "Müge Anlı ile Tatlı Sert" programına verdiği röportajda, "Başsağlığına gitmeyi düşündük. Ama hangi yüzle gideceğiz, ne diyeceğiz? Ben, ailem, babam, hepimiz bundan başka bir şey düşünmüyoruz" dedi. Garipoğlu, "Olayı daha bilmiyoruz. Yeğenimiz de ortada yok. Kendisiyle konuşamadık. Bu vahşeti yeğenimiz mi yaptı? Çaresiz bir vaziyetiyiz. En az onlar kadar üzülüyoruz. Bu, milyonda bir insanın başına gelen bir olay" dedi.

GÖZLERİ DOLDU



Kategori : GÜNCEL