Karayalçının seçim çalışması düzeyi

  • Ana Sayfa
  • Karayalçının seçim çalışması düzeyi
Karayalçının seçim çalışması düzeyi
Karayalçın, ''Bir belediye başkan adayı olarak daha düzeyli bir seçim sürecinin yürütülmesi için elinden gelen çabayı ortaya koyduğunu'' bildirdi.Abone ol

CHP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Karayalçın, ''Bir belediye başkan adayı olarak daha düzeyli bir seçim sürecinin yürütülmesi için elinden gelen çabayı ortaya koyduğunu'' bildirdi.

Karayalçın, yaptığı yazılı açıklamada, Ankara'da ' lowa seo 'Malum kişilerin seçim çalışmalarını kirletiğini'' belirterek, kendi adına korsan CD'lerin hazırlatıldığını, korsan internet sitelerinin yayına sokulduğunu, korsan afişler asıldığını, korsan bildiriler dağıtıldığını öne sürdü.

''Korkunun ecele faydasının olmayacağını'' ifade eden Murat Karayalçın, şunları kaydetti:

''Bir belediye başkan adayı olarak daha düzeyli bir seçim sürecinin yürütülmesi için elimden gelen çabayı ortaya koydum. Ben düzeyi korumaya çalıştıkça birileri düzeysizliği, ben ahlakı korumaya çalışırken birileri ahlaksızlığı, ben cesareti ortaya koydukça birileri korkaklığı ile ön plana çıktı. Ankara dışında hiçbir kentte bu kadar basitlik, rezillik ve düzeysizlik yaşanmamaktadır.''

Açıklamasında, Ankaralı seçmenlere de mesaj yollayan Karayalçın, ''Bu rezillikleri siz bitirirsiniz. Bu kadar düzeysizlik ve kirlilik Başkent'e yakışmaz. Sandığa sadece oy atmak için değil, Ankara'nın şerefi, ahlakı ve haysiyeti için gidin. Çünkü siz daha onurlu yönetilmeyi hak ediyorsunuz. Seçime birkaç gün kala hiçbir tahrike kapılmayın, yalana ve asılsız dedikoduya inanmayın. Rezillikte ve yalanda sınır tanımayanların oyununa gelmeyin. Oyunuzu verin ve bütün oyunları sona erdirin'' ifadesini kullandı.



Kategori : GÜNCEL