MHPli Yavaş Gökçeki vurdu

MHPli Yavaş Gökçeki vurdu
MHP'nin Ankara büyükşehir belediye başkan adayı Mansur Yavaş, ''Ben etrafı değil, esnafı zengin etmeye geliyorum, Halkı kucaklamaya geliyorum'' dedi. Abone ol

MHP'nin Ankara büyükşehir belediye başkan adayı Mansur Yavaş, ''Ben etrafı değil, esnafı zengin etmeye geliyorum, Halkı kucaklamaya geliyorum'' dedi.

Yavaş, partisince Ankara'nın Ayaş ilçesinde düzenlenen mitingde yaptığı konuşmada, ''Bu seçim Ankara' pansiyon reklam nın ve ilçelerin seçimi. 60 yıldır Ankara'ya Ankaralı Belediye Başkanı gelmedi, 20 yıldır da yönetenlerin icraatlarıyla değil halkı korkutarak oy istediler'' dedi.

Partisinin Ayaş adayına ve kendisine destek isteyen Yavaş şunları kaydetti:

''Ben etrafı değil, esnafı zengin etmeye geliyorum. Halkı kucaklamaya geliyorum. Beypazarı'na binlerce turist geliyor Ayaş'a da faydası oluyor. Ayaş'ın tarihi zengin. İpek Yolu üzerinde bulunuyor. Ayaş'ta termal turizmi canlandırırsak esnaf ve halk kalkınır. Ben size 'Ankara'ya benim gözümle bakın' diyorum. Ben bu toprakların insanıyım, buraları en iyi bilen benim, hemşehrinize sahip çıkın.

Gelişmiş ülkelerin başkentleri ile kıyaslayalım, Ankara layık olduğu yerde değil. Son 20 yılda 2 adaya esir düşmüş. Ankara'nın onlara mahkum olmadığını göstereceğiz. Ankara yediği kazıklardan bunalmıştır. Televizyonlarda 'vallahi de billahi de' diyenler yalan söylüyor demektir. Yalancının mumu yatsıya kadar yanar. Ayaşlılar beni bağırlarına bastılar, ben herkesten oy istiyorum. Ayaş'lıya ve Ayaş'a borcumu ödeyeceğim. Bundan hiç kimsenin kuşkusu olmasın.''

Mansun Yavaş, mitingin ardından esnaf ziyaretleri yaptı. Mansur Yavaş daha sonra Sinanlı ve Çanıllı beldelerini ziyaret etti.



Kategori : GÜNCEL