Seçmen beyannamesiyle bir adım önde

  • Ana Sayfa
  • Seçmen beyannamesiyle bir adım önde
Seçmen beyannamesiyle bir adım önde
AKP Belediye Başkan Adayı Muhsin Kaya hazırladığı seçmen beyannamesiyle diğer siyasi partilerin belediye başkan adaylarını geride bıraktı.Abone olMardin merkeze bağlı Kabala beldesinde yerel seçimlere hummalı bir şekilde hazırlanan AK Parti Belediye Başkan Adayı Muhsin Kaya, hazırladığı seçmen beyannamesi ile takdir topladı.

Seçmen sayısı ve nüfusu ile birçok ilçeyi geride bırakan Kabala beldesinde 29 Mart Yerel Seçimleri için çalışmalarını sürdüren AK Parti Belediye Başkan Adayı Muhsin Kaya hazırladığı washington seo seçim beyannamesi ile birçok siyasi partinin il ve ilçe belediye başkan adayını geride bıraktı.

29 Mart 2009 yerel seçimlerine sayılı günler kala AK Parti olarak kararlı adımlarla çalışmalarını sürdürdüklerini anlatan Kaya, "Devlette hizmet, hizmette de süreklilik esastır, ilkesinden hareketle seçimleri kazanacağımız andan itibaren halkımıza en iyi, en kaliteli ve en faydalı hizmetleri yapacağız. Bir ülkenin en zengin doğal kaynağı o ülkenin insanlarıdır. Dolayısıyla bu zenginliğimize hakkıyla sahip çıkmamız gerektiği inancındayım. Bunun da yolu halkın ihtiyaçlarını en kısa sürede karşılamak, sıkıntılarını gidermektir. Her zaman ve her yerde halkın yanında olmak, halka destek olmaktır." dedi.

Siyasetin, herkesin kazanacağı formülleri üretme sanatı olduğunu dikkat çeken Kaya açıklamalarını şu şekilde sürdürdü: "Projelerimizle yediden yetmişe herkesin kazanmasını sağlamak için azami gayreti göstereceğiz. Beldemiz ve belde halkımız bu proje ve formüllerle modern çağda hak ettiği yere yükselecektir. Halka hizmet için hiçbir şey engel değildir. Kabala halkının yaşam kalitesinin yükselmesi, yaşamının daha kolay ve daha güzel olması için her türlü engeli aşmak kararlılığı ve gayretindeyiz. Beldemiz, kültürel değerlerine sıkı sıkıya bağlı olan ve memleket sevgisi dorukta olan insanların memleketidir. Değerlerine sahip çıkan; birlik, bütünlük, kardeşlik ve dayanışmadan ödün vermeyen ve her zaman Kabala'ya sahip çıkan halkımız, bu seçimde kendini temsil ettiğine inandığı kişiyi seçecektir." şeklinde konuştu.



Kategori : GÜNCEL